Tânărul prefect de Teleorman a fost învestit în funcţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tânăra a câştgat concursul de eseuri ” Fii prefect pentru o zi”

Claudia Ioana Dogaru, tânărul prefect de Teleorman ales câştigător în urma concursului ” Fii prefect pentru o zi!” s-a instalat, astăzi, în funcţie.

”Mi-am început această zi într-un mod inedit alături de Claudia Ioana Dogaru, adolescenta de 18 ani din Turnu Măgurele care a câştigat concursul „Fii prefect pentru o zi!”. Spiritul tânăr, iniţiativa şi dorinţa de asociere într-o echipă dornică să intreprindă proiecte noi la nivelul judeţului, îmi dau speranţa că viitorul nostru este unul promiţător în mâinile unei generaţii înzestrate cu calităţile necesare” a spus prefectul de Teleorman, Daniela Carmen Dan la ceremonia de învestire a tinerei care i-a luat locul pentru  o zi.

Claudia Ioana Dogaru a participat ,astăzi, în calitate de tânăr prefect, la o serie de acţiuni care intră în responsabilitatea funcţiei.  Tânăra a asistat la învestirea în funcţie a  noului inspector general adjunct-Monica Coman,  la şedinţele interne din cadrul Prefecturii Teleorman, la întâlnirile cu reprezentanţii structurilor de tineret din judeţ, Programul de astăzi include şi  o vizită la ISU „AD Ghica” Teleorman, dar şi participarea la un program artistic în cadrul unui proiect european, la Şcoala „Mihai Viteazul” din Alexandria.