Omorât din neatenţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bătrân a murit de dimineaţă, la ora 05.45 într-un accident de circulaţie, produs pe Drumul European 70, în afara localităţii Peretu.

„Tudorel P. De 33 de ani din comuna Traian, judeţul Olt, conducea o autoutilitară înmatriculată în Germania, pe direcţia Roşiorii de Vede-Alexandria. Nu a manifestat suficientă atenţie în conducere, împrejurare în care a accidentat mortal pe Florea D., de 64 de ani, din comuna Plosca”, a spus purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al judeţului Teleorman, Scms. Adrian Ilicea.

Ajunsă la faţa locului, echipa operativă a Poliţiei municipiului Roşiorii de Vede nu a reuşit să identifice victima. Bătrânul nu avea nici un act de identitate asupra sa, aşa că a fost transportat la morga spitalului „Caritas”, din oraş. Cercetările au fost extinse şi, în jurul prânzului, s-a aflat numele persoanei decedate. În cauză a fost întocmit dosar penal,urmând ca procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Roşiorii de Vede să încadreze fapta bărbatului de 33 de ani, în funcţie de rezultatele anchetei.