Maşină în flăcări. Şoferul a fost dus la spital conştient. Cauza accidentului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Maşina unui conducător auto a luat foc duminică, 11 noiembrie, în localitatea Cervenia, Teleorman. Două echipaje de ambulanţă şi o autospecială de pompieri s-au deplasat la locul accidentului.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Teleorman, Gelu Dragomir, la Cervenia s-a intervenit în urma unui apel la 112 care anunţa că a avut loc un accident rutier în localitatea respectivă în urma căruia o maşină a luat foc şi ar fi fost o victimă neîncarcerată.

În urma accidentului, şoferul autoturismului, în vârstă de 28 de ani, a suferit multiple traumatisme şi a fost preluat conştient şi cooperant de un echipaj de ambulanţă. 

„La sosirea pompierilor la fata locului, cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă, focul se manifesta generalizat la întreaga maşină. Incendiul a fost stins în limitele găsite fără a fi întâmpinate probleme deosebite“, precizează Dragomir.

Reprezentanţii IPJ Teleorman spun că şoferul a pierdut controlul asupra maşinii şi că acesta consumase băuturi alcoolice. I-a fost întocmit dosar penal.

Mai puteţi citi:

O maşină s-a răsturnat pe drumul dintre Alexandria spre Bucureşti. Un tânăr de 20 de ani, rănit uşor

Mai multe pentru tine:
Ingredientele pe care trebuie să le pui în apa ouălelor de Paște, pentru ca să nu se mai spargă. Se regăsesc în bucătăria fiecărei gospodine
Liberalul Costel Alexe: „Orice zi cu Marcel Ciolacu în funcţia de premier e o jignire la adresa Iaşiului şi a Moldovei”
Macron creionează o nouă viziune despre Europa: „Regulile jocului s-au schimbat”
O femeie va fi judecată după ce și-a furat propria mașină de la amanet. Banii primiți nu au fost de ajuns
Andreea Marin, apariție ravisantă la Gala «Nu există nu se poate». A slăbit atât de mult încât zici că are 20 de ani, iar rochia cu crăpătură i-a venit perfect: „Ar trebui să îmi țin mai în frâu inima”
CTP îl face praf pe Piedone, cu program cu tot: „Candidatul Parizer Usturoi” şi „rafala de agramatisme, fraze fracturate...”
Alexandru Ciucu, gest de milioane față de Alina Sorescu, la trei zile după ce a fost filmat cu noua iubită. Ce cadou i-a luat, în semn de împăcare: „Aduc mereu bucurie ...”
Actorul român care a iubit o singură femeie timp de 50 de ani. A cerut-o de soție când încă era elevă
Sorana Cîrstea, învinsă fără drept de apel de Iga Swiatek, în turul al treilea la Madrid. Ce a spus poloneza
Tânărul care a primit premiul „Studentul român al anului în străinătate”. „Subliniază importanța cercetării mele“
Jobul plătit cu peste 2.000 de euro în România, dar nepopular printre tineri. „Ai și pauze de țigară și cafea, dar nu abuza”