Maşină în flăcări. Şoferul a fost dus la spital conştient. Cauza accidentului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Maşina unui conducător auto a luat foc duminică, 11 noiembrie, în localitatea Cervenia, Teleorman. Două echipaje de ambulanţă şi o autospecială de pompieri s-au deplasat la locul accidentului.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Teleorman, Gelu Dragomir, la Cervenia s-a intervenit în urma unui apel la 112 care anunţa că a avut loc un accident rutier în localitatea respectivă în urma căruia o maşină a luat foc şi ar fi fost o victimă neîncarcerată.

În urma accidentului, şoferul autoturismului, în vârstă de 28 de ani, a suferit multiple traumatisme şi a fost preluat conştient şi cooperant de un echipaj de ambulanţă. 

„La sosirea pompierilor la fata locului, cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă, focul se manifesta generalizat la întreaga maşină. Incendiul a fost stins în limitele găsite fără a fi întâmpinate probleme deosebite“, precizează Dragomir.

Reprezentanţii IPJ Teleorman spun că şoferul a pierdut controlul asupra maşinii şi că acesta consumase băuturi alcoolice. I-a fost întocmit dosar penal.

Mai puteţi citi:

O maşină s-a răsturnat pe drumul dintre Alexandria spre Bucureşti. Un tânăr de 20 de ani, rănit uşor

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite