România a depăşit SUA şi Rusia la numărul de decese zilnice de COVID. Suntem pe primul loc în lume

0
Publicat:
Ultima actualizare:

România a ajuns pe primul loc în lume la numărul de decese zilnice de COVID raportate la populaţie, potrivit datelor centralizate de Universitatea Oxford. Mai exact, am reuşit să depăşim Rusia şi SUA la numărul morţilor provocate de virus.

Conform graficului, am înregistrat zilnic 16,44 decese la un milion de locuitori, aceasta fiind media pe ultimele 7 zile.

România este urmată de Rusia (6,46) şi de SUA (4,91). La polul opus se află ţările: China, Tanzania şi Nigeria.

Ţara noastră a ajuns să înregistreze zilnic 300-400 de decese de Covid, inclusiv la tineri. Astăzi, două fete de 19 şi 20 de ani au murit din cauza virusului. 

SUA are o populaţie de circa 332,92 de milioane de locuitori, Rusia de 145,91 de milioane de locuitori, în timp ce România 19,13 milioane de locuitori, oficial.

Mai multe pentru tine:
Un deputat USR susţine că numele său ar fi pe listele de susţinători ai Dianei Şoşoacă. „Semnătura mea, falsificată”
Mircea Geoană cere românilor din America să facă o petiție către noul congres american pentru eliminarea vizelor VIDEO
Ce poreclă i-a pus Violeta Bănică lui Adrian Brâncoveanu, iubitul Andreei Marin: „Este un..”
Alexandru Ciucu, gest de milioane față de Alina Sorescu, la trei zile după ce a fost filmat cu noua iubită. Ce cadou i-a luat, în semn de împăcare: „Aduc mereu bucurie ...”
O teorie controversată: croissantele nu sunt franțuzești, iar sosul de pizza nu este italian. „Bucătăria italiană nu există”, afirmă un istoric culinar
Urme de urs la Sâmburești de Olt, într-o zonă de deal. Primar: „Singura soluție, schimbarea legislației tembele actuale”
Andreea Marin, apariție ravisantă la Gala «Nu există nu se poate». A slăbit atât de mult încât zici că are 20 de ani, iar rochia cu crăpătură i-a venit perfect: „Ar trebui să îmi țin mai în frâu inima”
CSM Bucureşti, învinsă fără drept de apel de Metz, în sferturile Ligii Campionilor la handbal feminin
Prințul Paul al României, prins în Malta. El a fost găsit într-un resort
Rușii au lovit instalațiile energetice din centrul și vestul Ucrainei. Zelenski: Aprovizionarea cu gaz a UE este în pericol
Recunoști personajele? Fac parte din generația de aur, el a fugit din țară și nu a mai apărut în filme, iar ea s-a măritat la 50 de ani