Oradea: "Consider Oradea un oraș frumos"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

oradea.adevarul.ro începe o campanie de (re)definire a Oradei, cu lucrurile sale frumoase şi mai puţin frumoase, cu bunele şi relele sale, aşa cum este văzut de toţi cei care se simt acasă în oraşul de pe Crișul Repede, oriunde s-ar afla ei.În fiecare dimineaţă, pe oradea.adevarul.ro va fi postat un „top” al celor mai frumoase şi mai urâte  lucruri din oraş, aşa cum sunt ele văzute de orădeanul al cărui portret îl v

Ilarie Brihan este un model de succes în medicină, însă pentru a ajunge aici a fost nevoit să sacrifice totul, de la timpul liber la viața de familie.

Oradea frumoasă: "Îmi place că este un oraș cu arhitectură. Se observă influența Imperiului austro-ungar care și-a spus cuvântul asupra stilului orașului. Consider Oradea un oraș frumos. Îmi plac foarte mult parcurile, pentru că îmi place natura în general".

Oradea urâtă: "Poate că e un oraș prea mic. Nu-mi place că a devenit un oraș foarte agitat și agitația asta i-a stricat farmecul, mai ales în zona istorică a orașului".

Citește povestea lui Ilarie Brihan în ediția de azi a cotidianului "Adevărul de Seară".

Mai multe pentru tine:
Un nou tip de tratament al tumorii hepatice este realizabil şi în România. „Cu ani în urmă, acest diagnostic însemna automat o condamnare la moarte”
Emma Răducanu repetă marea greșeală a lui Halep: britanica tocmai a dat cu piciorul la o șansă imensă
Cum s-a transformat Angela Similea în cei 77 ani. Diva Generației de Aur a trăit o iubire imposibilă: „Nu am avut un amor cu ea ca să mă despart de soţia mea”
Chris Martin, avertizat de Babasha despre incidentul de pe Arena Națională: „Foarte curând o să auziți și versiunea mea”
Cum arată Margareta Pâslaru la 81 de ani. Cine au fost cu adevărat părinții doamnei muzicii românești
Cele 4 zodii care vor fi protejate de Divinitate după solstițiul de vară din 2024. Bani, vacanțe în destinații de vis și o nouă iubire pentru acești nativi
Legea “fugarilor”, contestată de magistraţii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, se discută marţi la Curtea Costituţională
Cum poate fi îngenuncheată Rusia. Politologul Cristian Pîrvulescu explică în ce condiții și când se poate ajunge la pace
Țările înarmate nuclear au cheltuit pe arsenalul lor aproape 3.000 de dolari pe secundă în 2023
Cât de scumpă a ajuns una dintre cele mai faimoase stațiuni de pe litoral. „Lasă că Lidl nu e departe, iar la bulgari ne completăm stocul”
Val de ironii la adresa lui Iohannis după ce a felicitat naționala României: „Ce miracol, unii au rămas fără glas, iar alții au prins glas”