"Desigur... poate că...": un love story - ghicitoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

comedie romantică Proaspăt întoarsă de la prima lecţie de educaţie sexuală predată la şcoală, o fetiţă de 10 ani îşi roagă tăticul, aflat în curs de divorţ, să-i

comedie romantică

Proaspăt întoarsă de la prima lecţie de educaţie sexuală predată la şcoală, o fetiţă de 10 ani îşi roagă tăticul, aflat în curs de divorţ, să-i povestească despre viaţa lui înainte de căsătorie şi cum a cunoscut-o şi s-a îndrăgostit de viitoarea lui soţie, adică de mama ei. Iar tatăl îi propune un joc: îi va povesti, dându-le nume fictive, despre cele trei femei care au jucat un rol important în existenţa lui, fetiţa urmând să ghicească din cele povestite care este mama ei.

După ce a fost nominalizată la un Oscar pentru rolul din adorabila comedie "Fiecare se crede normal" despre o familie de trăsniţi, noul copil-minune al Holwyoodului Abigail Breslin îi dovedeşte încă o dată talentul, conturând un personaj de care te ataşezi imediat.

În rolul tatălui: Ryan Reynolds, un tânăr actor promiţător. Un film, care iese din tiparele obişnuite, despre cărările nebănuite ale dragostei şi surprizele pe care le comportă.