CTP, despre declaraţia lui Klaus Iohannis: „Ne anunţă că mâine va lua măsuri, reuşind sa enerveze oamenii, nimic altceva”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
CTP a afirmat totodată că preasfinţitul Ambrozie, episcopul Giurgiului, care a făcut câteva declaraţii anti-vaccin, ar trebui să fie reţinutFoto: Arhivă

Cristian Tudor Popescu a criticat, marţi seara, la Europa FM, declaraţia preşedintelui Klaus Iohannis despre care spune că doar va enerva oamenii, pentru că „întâlnirea cu factorii de raspundere trebuia să aibă loc deja”.

„Este o întrebare foarte bună cui se adresează, probabil prompterului. Domnul Iohannis nu a apărut în această seară să ne spună, aşa cum aştepta o ţară întregă, ce măsuri s-au luat. Întâlnirea cu factorii de raspundere trebuia să aibă loc deja. Domnul Iohannis mănâncă zile. Pentru el, o zi în care mai mor sute de oameni nu contează. Ne anunţă în această seară că mâine va lua măsuri, reuşind sa enerveze oamenii, nimic altceva”, a declarat Cristian Tudor Popescu la Europa FM

Preşedintele Klaus Iohannis declarat marţi seara că va convoca miercuri o şedinţă pentru a discuta cu responsabilii în gestionarea pandemiei despre instituirea unor noi măsuri restrictive, în contextul în care situaţia pandemică din România este îngrijorătoare. Şeful statului a afirmat că ţara noastră se confruntă cu „o dramă naţională de proporţii teribile”.

CTP a afirmat totodată că situaţia actuală este o „tomografie” a societăţii.

„Tuturor puţin le-a păsat de prostime, dar acum se vede ca la o tomografie. Această pandemie arată România cu comorbidităţi. Să nu credeţi că interesează pe cineva că a mai murit un om”, a mai spus Cristian Tudor Popescu.

CTP a afirmat totodată că preasfinţitul Ambrozie, episcopul Giurgiului, care a făcut câteva declaraţii anti-vaccin, ar trebui să fie reţinut şi cercetat penal pentru „propagandă antivaccinistă”.

„Pe individul de la Constanţa, care este arhiepiscop, episcopul de la Giurgiu… nu credeţi că ar trebui să se aplice cineva această lege, să fie reţinuţi şi cercetaţi penal când fac această propagandă anti-vaccinistă?”, a mai spus Cristian Tudor Popescu la Europa FM.

Mai multe pentru tine:
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel, stabilit de mai bine de 30 de ani: „Există un mit, când vorbim de salariu"
Eliza Samara, performanță uluitoare: a câștigat a 5-a oară Liga Campionilor la tenis de masă
Adevărul despre Moscova lui Putin, dezvăluit de un vlogger român din Rusia. „Vă spun după 20 de ani de trai aici“ VIDEO
Oana Zăvoranu sare la gâtul Adelei Popescu! Ce a enervat-o la culme la soția lui Radu Vâlcan: „Când o vedeți pe distinsa pe undeva că se rupe în figuri...”
Andreea Marin, apariție ravisantă la Gala «Nu există nu se poate». A slăbit atât de mult încât zici că are 20 de ani, iar rochia cu crăpătură i-a venit perfect: „Ar trebui să îmi țin mai în frâu inima”
Sebastian Burduja a venit pe motocicletă să-și depună candidatura la Primăria Capitalei VIDEO
Alexandru Ciucu, gest de milioane față de Alina Sorescu, la trei zile după ce a fost filmat cu noua iubită. Ce cadou i-a luat, în semn de împăcare: „Aduc mereu bucurie ...”
Antrenorul de minți. Șahistul Flavius Mihailiuc învață copiii să judece corect: „Sunt abilități care le va trebui în viață“
Taiwanul raportează activitate militară chineză după ce Blinken a părăsit Beijingul
Scandal de proporții în SUA: Posibilul vicepreședinte al lui Donald Trump recunoaște că și-a ucis câinele: „Era imposibil de dresat”
Spitale evacuate la Kiev după o amenințare din partea KGB-ului belarus