Bărbatul cu silicoane a decis să scape de „povara” unui pariu făcut în urmă cu 20 de ani VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Deşi ar fi trebuit să scape de bustul feminin după perioada de timp stabilită, Zembic a păstrat sânii timp de două decenii pentru că „s-a îndrăgostit de ei”, după cum a declarat. FOTO Hepta

Un parior înrăit din Canada, Brian Zembic, de 55 de ani, a decis să repare urmarea unui rămăşag care i-a adus 100.000 de dolari în urmă cu 20 de ani, după ce şi-a făcut implant mamar.

Pasionatul de jocuri de noroc a acceptat să răspundă provocării venite din partea unui amic, care a promis că îi oferă suma de bani dacă are curajul să-şi pună sâni cupa C şi să rămână astfel timp de un an de zile. 

Ideea a fost inspirată de iubita prietenului, care atrăgea atenţia tuturor graţie bustului său apetisant, iar Zembic s-a lăudat că ar avea parte de acelaşi succes dacă ar fi dăruit cu asemenea „accesorii”.

Deşi ar fi trebuit să scape de bustul feminin după perioada de timp stabilită, Zembic a păstrat sânii timp de două decenii pentru că „s-a îndrăgostit de ei”, după cum a declarat. 

În plus, pariul l-a transformat într-o adevărată vedetă. Drept dovadă, intervenţia chirurgicală de îndepărtare a silicoanelor a devenit subiectul unui episod din seria de emisiuni reality „Botched”, care va fi difuzat joi de un post de televiziune american, informează Daily Mail.