Prietenie între rivali: câinele care îngrijeşte o vulpe ca pe propriul pui

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Chiar dacă ştim cu toţii că vulpile sunt prigonite de câini, povestea unui pui de vulpe adoptat de o iubitoare de animale din Australia dovedeşte că marile rivalităţi pot naşte prietenii la fel de mari.

Juniper, un pui de vulpe, a devenit animal de companie după ce a fost adoptat de Jessika, din Australia. În scurt timp, peripeţiile sale prezentate pe Instagram au atras atenţia şi simpatia oamenilor din întreaga lume. 

Juniper a fost crescut alături de ciobănescul australian Moose, care a fost salvat şi el pe când avea câteva luni. Aşa a devenit un fel de înger păzitor pentru Juniper, alături de care stă zi şi noapte: mănâncă împreună, dorm unul lângă celălalt şi se joacă împreună. Ba chiar, stăpâna celor doi prieteni a povestit pentru Bored Panda că Juniper, care este femelă, se comportă de parcă ar fi amorezată de Moose.

„Juniper este îndrăgostită de Moose şi îşi petrece toată ziua încercând să-i atragă cât mai mult atenţia. Pe Juniper am adus-o acasă când avea 5 săpămâni, iar Moose a îndrăgit-o pe loc după ce a văzut-o plângând ”, a povestit stăpâna celor două animale.

image

FOTO boredpanda.com

image

FOTO boredpanda.com

image

FOTO boredpanda.com

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite