UPDATE Bărbatul căzut în gol la Tribunalul Bucureşti a murit

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tribunalul Bucureşti FOTO Adevărul

Un bărbat care se afla la Tribunalul Bucureşti a murit după ce s-a aruncat în gol. Acesta a fost reuscitat fără succes de medicii de la SMURD.

UPDATE În ciuda eforturilor depuse de medici, care au încercat să-l resuciteze, bărbatul, care era inculpat într-un dosar, a fost declarat decedat de personalul SMURD ajuns la faţa locului. 

Din primele informaţii, bărbatul are între 45 şi 50 de ani. „Facem cercetări pentru a stabili cauzele în care s-a produs incidentul”, arată Poliţia Capitalei. 

La faţa locului au ajuns deja două echipaje de prim ajutor care acordă asistenţă medicală. Una dintre ambulanţe este o ambulanţă de terapie intensivă mobilă, cu personal medical. Cea de-a doua este o ambulanţă SMURD cu personal paramedical. 

Până în prezent, nu se cunoaşte identitatea bărbatului, nici în ce calitate se afla în Tribunalul Bucureşti ori dacă acesta s-a aruncat sau a căzut accidental.

Anchetatorii nu ştiu momentan de la ce etaj a căzut în gol bărbatul, dar se vehiculează că este vorba fie de etajul trei, fie de etajul patru.