UPDATE Accident pe Aerodromul din Clinceni: un paraşutist a decedat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ceea ce trebuia să fie un salt de antrenament s-a dovedit a fi un coşmar, ieri seară, pentru instructorul paraşutist Dragoş Ionescu.

UPDATE 1.01 Paraşutistul care a intrat în comă în urma incidentului de la Clinceni, a decedat

Paraşutistul s-a accidentat în urma unui salt. Acesta a fost găsit în comă şi având fracturi multiple. Paraşutistul a fost preluat de un elicopter şi va fi dus la spitalul Elias.Echpajul medical de pe SMURD a încercat să-l stabilizeze minute în şir pentru ca acesta să reziste transportului cu elicopterul.

Citiţi şi:

UPDATE Paraşutist mort după ce nu i s-a deschis paraşuta

"Apelul a venit pentru un eveniment aviatic. Vorbim de un paraşutist. Starea sa este extrem de gravă, are politraumatisme. Am găsit o victimă cu multe fracturi. Victima a fost preluată de un elicopter SMURD şi urmează să fie adusă în Bucureşti, la Spitalul Elias, de o ambulanţă SMURD", a declarat purtătorul de cuvânt al Spitalul Floreasca, Bogdan Opriţă, la Rtv.

Potrivit declaraţiilor purtătorului de cuvânt al IPJ Ilfov, Claudia Buradă, este voba despre un bărbat în vârstă de 31 de ani care a căzut de la înălţime de circa zece metri. Apelul la 112 a fost efectuat la ora 19.55.

Vom reveni cu amănunte