Un bărbat s-a înecat în lacul Herăstrău

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Un bărbat a fost găsit mort în lacul Herăstrău FOTO Adevărul

Un bărbat în vârstă de 50-60 de ani a fost găsit mort în cursul zilei de azi de paznicii din lacul Herăstrău. Aceştia au sunat la 112, la faţa locului sosind un echipaj SMURD, precum şi echipaje de poliţie, pentru a face cercetări.

„Persoana respectivă plutea la suprafaţa apei. A fost o recuperare de cadavru, a intervenit o echipă de scafandri. Cadavrul a fost preluat de Institutul Naţional de Medicină Legală”, a declarat pentru adevarul.ro Manuela Guran, purtător de cuvânt SMURD.

Potrivit lui Daniel Vasile, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Situaţii de Urgenţă Bucureşti, în jurul orei 12.15 s-a primit o sesizare la 112 cu privire la faptul că pe lacul Herăstrău pluteşte trupul unei persoane.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Emilia Mihai, a declarat că bărbatul este neidentificat. La faţa locului a fost trimis şi un echipaj de la Omoruri, a adăugat Emilia Mihai. Pe de altă parte, surse din Poliţie arată că momentan nu se cunosc circumstanţele în care bărbatul s-a înecat, astfel că vor demara o anchetă în acest caz.