Şapte răniţi, dintre care doi copii, într-un accident auto pe DN 1 la Tâncăbeşti. Trei maşini au fost implicate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi copii şi cinci adulţi au fost răniţi, vineri după-amiază, într-un accident auto în care au fost implicate trei maşini, pe DN 1, în dreptul localităţii ilfovene Tâncăbeşti.

Două dintre cele şapte victime sunt blocate în maşini, iar la faţa locului intervin mai multe echipe de pompieri şi medici, transmite News.ro

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti-Ilfov, două dintre victime sunt inconştiente.

La faţa locului au ajuns patru ambulanţe SMURD, două autospeciale de stingere şi două echipaje de descarcerare.

Reprezentanţii Poliţiei Ilfov au precizat pentru News.ro că accidentul s-a produs după ce şoferul unui autoturism care circula dinspre Bucureşti spre Ploieşti nu s-ar fi asigurat la schimbarea directiei de mers. Autoturismul s-a ciocnit cu o altă maşină care circula pe prima bandă şi care a fost proiectată pe contrasens, unde s-a izbit frontal cu un al treilea autoturism. Victimele erau pasageri în cele doua autoturisme care s-au lovit frontal.

Traficul pe DN1 Bucureşti- Ploieşti, în localitatea Tâncăbeşti, este blocat la acestă oră pe sensul către Ploieşti, conform Infotrafic.

Mai multe pentru tine:
Alexandru Ciucu, gest de milioane față de Alina Sorescu, la trei zile după ce a fost filmat cu noua iubită. Ce cadou i-a luat, în semn de împăcare: „Aduc mereu bucurie ...”
Alergii oculare de primăvară. „Ne bucurăm că au înflorit copacii, dar trebuie să avem grijă”
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel, stabilit de mai bine de 30 de ani: „Există un mit, când vorbim de salariu"
Atacuri de ambele părţi, în cursul nopţii, vizând obiective de infrastructură
Oana Zăvoranu sare la gâtul Adelei Popescu! Ce a enervat-o la culme la soția lui Radu Vâlcan: „Când o vedeți pe distinsa pe undeva că se rupe în figuri...”
Doi tineri au murit la Suceava după ce au intrat cu motoscuterul într-un podeţ
Adevărul despre Moscova lui Putin, dezvăluit de un vlogger român din Rusia. „Vă spun după 20 de ani de trai aici“ VIDEO
Destinație de weekend. Muzeul Chihlimbarului găzduiește cea mai mare pepită de rumanit din lume VIDEO
Reacția lui Nicolae Ciucă la declarația lui Ciolacu potrivit căreia Buzăul nu este în Moldova: „M-am simţit român şi la Focşani, şi la Suceava, şi la Buzău şi la mine la Pleniţa”
Păstrăvăriile, luate cu asalt de Florii. Prețurile îi sperie pe clienți
Andreea Marin, apariție ravisantă la Gala «Nu există nu se poate». A slăbit atât de mult încât zici că are 20 de ani, iar rochia cu crăpătură i-a venit perfect: „Ar trebui să îmi țin mai în frâu inima”