Rise Project publică o înregistrare audio a unei discuţii între Vlad Cosma şi Mircea Negulescu în ziua fugii din ţară a lui Sebastian Ghiţă AUDIO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Rise Project publică o înregistrare audio a unei discuţii între deputatul PSD Vlad Cosma şi procurorul Mircea Negulescu, în sediul DNA Ploieşti, în 19 decembrie 2016, ziua în care Sebastian Ghiţă a fugit din ţară.

Cosma îi vorbeşte lui Negulescu despre înregistrările pe care le-a făcut Ghiţă şi care vor fi difuzate pe rând, cu dezvăluirile despre SRI, DNA, Kovesi.

„Îi mierleşte pe toţi”, îi spune Cosma lui Negulescu. De asemenea, deputatul PSD menţionează că Ghiţă are poze cu Kovesi şi trei ore de înregistrări cu Negulescu.

Acesta îl întreabă pe Cosma de ce nu vine Ghiţă să depună un denunţ, iar deputatul PSD răspunde că Sebastian Ghiţă vrea scandal, speră „că o dărâmă pe madam” şi că „cine are putere să zică” va spune să-l lase în pace.

„Înainte, a existat şantajul. Îl avem acum pe bandă. L-a executat deputatul PSD, Vlad Cosma, inculpat cu aproape toată familia la DNA. Apoi, au bubuit linşajele media programate în laboratoarele TV subordonate PSD, s-a înfiinţat Secţia de Investigare a Magistraţilor şi a apărut dosarul pe numele Laurei Codruţa Kovesi, fosta şefă a DNA. Toate au un element comun: Sebastian Ghita, mogulul PSD fugit în Serbia de frica justiţiei”, scrie Rise Project pe pagina de Facebook, unde publică şi înregistrarea.

Mai multe pentru tine:
Crenvurștii, mai nocivi decât legumele sau fructele cu pesticide. Ce spun specialiștii
Zodiile care după Paște vor scăpa de toate problemele și vor avea o perioadă de vis. Fericirea o să-și facă simțită prezența și în viața lor
Un om de știință a elucidat misterul „blestemului faraonului”. Ce i-a ucis pe cei care au deschis mormântul lui Tutankhamon
Alexandru Ciucu, gest de milioane față de Alina Sorescu, la trei zile după ce a fost filmat cu noua iubită. Ce cadou i-a luat, în semn de împăcare: „Aduc mereu bucurie ...”
Andreea Marin, apariție ravisantă la Gala «Nu există nu se poate». A slăbit atât de mult încât zici că are 20 de ani, iar rochia cu crăpătură i-a venit perfect: „Ar trebui să îmi țin mai în frâu inima”
Cum își asigura un tânăr din Olt banii de păcănele. Polițiștii i-au găsit acasă zeci de bancnote de 200 și 500 euro
Destinație de weekend. Muzeul Chihlimbarului găzduiește cea mai mare pepită de rumanit din lume VIDEO
Atacuri de ambele părţi, în cursul nopţii, vizând obiective de infrastructură
Peștera mortală. O cavernă din Kenya, despre care se crede că este sursa Ebola, ar putea provoca următoarea pandemie
Adevărul despre Moscova lui Putin, dezvăluit de un vlogger român din Rusia. „Vă spun după 20 de ani de trai aici“ VIDEO
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel, stabilit de mai bine de 30 de ani: „Există un mit, când vorbim de salariu"