Peste 80 de infracţiuni economice depistate de poliţişti într-o săptămână. Două persoane au fost reţinute

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Peste 80 de infracţiuni economice au fost depistate, în ultima săptămână, de poliţiştii structurilor de investigare a fraudelor. Pentru comiterea acestor fapte sunt suspectate 80 de persoane, dintre care două au fost reţinute.

În perioada 18 – 24 octombrie, în urma unor acţiunilor şi controalelor desfăşurate la nivel naţional, poliţiştii formaţiunilor de investigare a fraudelor au depistat 83 de infracţiuni. 

Aceştia au descoperit, în ultima săptămână, 31 de infracţiuni de evaziune fiscală, 17 infracţiuni de înşelăciune, şapte delapidări, şase infracţiuni de contrabandă şi şase infracţiuni de fals în înscrisuri sub semnătură privată.

De asemenea, poliţiştii cercetează cinci infracţiuni de uz de fals, cinci fapte prevăzute de legislaţia privind mărcile şi indicaţiile geografice şi două fapte de complicitate la evaziune fiscală.

80 de persoane sunt suspectate de comiterea acestor fapte, dintre care două au fost reţinute.

Mai multe pentru tine:
Ce oraș din lume este primul pe listă să fie distrus în cazul unui război nuclear. Documentele au fost declasificate
Firea și-a depus candidatura la PMB însoțită de Ciolacu. Ce mesaj a avut pe tricou și ce i-a transmis lui Piedone
Alexandru Ciucu, gest de milioane față de Alina Sorescu, la trei zile după ce a fost filmat cu noua iubită. Ce cadou i-a luat, în semn de împăcare: „Aduc mereu bucurie ...”
Andreea Marin, apariție ravisantă la Gala «Nu există nu se poate». A slăbit atât de mult încât zici că are 20 de ani, iar rochia cu crăpătură i-a venit perfect: „Ar trebui să îmi țin mai în frâu inima”
Timișoara strălucește în Duminica Floriilor. Explozie de culoare și parfum în oraș FOTO VIDEO
Consecințele hrănirii urșilor la marginea drumului. Șeful Salvamont Argeș: „Nu-ți bate joc de el încurajându-i cerșitul!”
Recunoști personajele? Fac parte din generația de aur, el a fugit din țară și nu a mai apărut în filme, iar ea s-a măritat la 50 de ani
Dubai va continua planul de extindere a aeroportului Al Maktoum în valoare de 35 de miliarde de dolari
Elev răpit de pe stradă, imobilizat pe bancheta din spate a unei mașini și amenințat. Totul a pornit de la o fată
Actorul român care a iubit o singură femeie timp de 50 de ani. A cerut-o de soție când încă era elevă
Detalii incredibile din viaţa familiei regale britanice: Regele Charles, considerat „neajutorat” de răposata Regină Elisabeta II. Nici tatăl său nu îl ierta