O conducătoare auto a luat două amenzi pentru viteze de peste 200 km/h!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
O conducătoare auto a luat două amenzi pentru viteze de peste 200 km/h!

O şoferiţă a fost surprinsă de două ori de aparatul radar, joi după-amiază, circulând cu maşina pe sensul de mers Bucureşti - Constanţa, cu o viteză de 200 şi, respectiv, 225 de km/h, pe Autostrada Soarelui, fiind amendată cu 900 de lei, transmite Mediafax.

Citeşte şi:

Timişoara: Şmecherii vitezomani ies nevinovaţi din accidente grave (GALERIE FOTO)

Timişoara: Accident în etapa a V-a a Campionatului Judeţean de Raliu (GALERIE FOTO)

Potrivit şefului Poliţiei Autostrăzi, comisarul şef George Grigore, conducătoarea auto a fost surprinsă de două radare, amplasate la distanţă de zece kilometri unul de celălalt, circulând cu viteza de 200 km/h, respectiv 225 km/h, fiind amendată cu suma de 900 de lei.

"A fost amendată de două ori, fiind constatări pe radar în locuri diferite, la ore diferite şi fiecare se sancţionează cu câte o amendă. Am aplicat practic în numai trei ore, pe Autostrada A 2, pe sensul de mers Bucureşti - Constanţa, 175 de amenzi şoferilor care au fost surprinşi cu depăşiri ale limitei legale de viteză, care nu purtau centura de siguranţă sau nu foloseau luminile de întâlnire", a declarat şeful Poliţiei Autostrăzi, comisar şef George Grigore.

Conform aceleiaşi surse, acţiunea poliţiştilor s-a desfăşurat cu restricţii de circulaţie, cu filtru selectiv, fiind amplasate «în cascadă» patru aparate radar, între kilometrii 65 şi 88 pe Autostrada Soarelui.