iPhone, în topul căutărilor pe Internet

0
Publicat:
Ultima actualizare:
iPhone 4S are în continuare probleme cu durata de viaţă a bateriei

Topul cuvintelor căutate prin motorul Yahoo în 2011 arată că iPhone a fost de departe cel mai căutat cuvânt.

În studiul realizat de Yahoo, pe primul loc se află cuvinte precum iPhone, şi nu o persoană aşa cum se întâmpla anii trecuţi.

De patru ani încoace iPhone a fost aproape primul loc, dar abia anul acesta a reuşit să fie câştigător. Specialiştii de la Yahoo arată că succesul se datorează şi decesului lui Steve Jobs.


În privinţa poveştilor de primă pagină, studiul arată că pe primele locuri sunt Casey Anthony, Kim Kardashian şi Jennifer Lopez.
Femeia din Florida, Anthony, a fost căutată pentru că multă lume a fost uimită de faptul că primit verdict de nevinovată, după ce a fost acuzată că şi-a ucis fiica de 2 ani.
După ce a divorţat la 72 de zile de la o căsătorie foarte scumpă, Kim Kardashian a urcat pe al treilea loc, întrecâdu-le pe Jennifer Lopez sau pe Lindsay Lohan.


Dezastrele natural fac audienţă de obicei, dar în acest an cutremurul de 9 grade pe scara Richter din Japonia a fost căutat de foarte multă lume.

Vezi aici topul căutărilor:

1.    iPhone

2.    Casey Anthony

3.    Kim Kardashian

4.    Katy Perry

5.    Jennifer Lopez

6.    Lindsay Lohan

7.    “American Idol”

8.    Jennifer Aniston

9.    Cutremurul din Japonia

10.    Osama bin Laden

Mai multe pentru tine:
Cine este și cum arată, de fapt, Carla’s Dreams, solistul acuzat că a urcat pe scenă drogat: „Avem toți uneori perioade mai complicate cu manifestări diverse”
De la 1 septembrie se va modifica plafonul peste care se impozitează pensiile. Marcel Ciolacu: „Nivelul de trai s-a scumpit“
Cântăreața Nicole Cherry nu mai face nuntă în străinătate cu Florin Popa: „Mi-ar fi plăcut Italia” VIDEO
Poliția Română și Parchetul General, pe urmele evazioniștilor: peste150 de percheziții pentru combaterea infracțiunilor economice VIDEO
Sora lui Culiță Sterp îi dă replica Marei Bănică: „Ca să vorbești așa trebuie să fii ultima...să nu zic ce. Să îți fie rușine”
Șarpe uriaș descoperit într-un parc din orașul Simeria. Speriați, oamenii au sunat la 112
Medicamentele care vor fi retrase din farmaciile din România, de săptămâna viitoare
„Dare to Learn” aduce România pe harta mondială a educației. Zack Kass, Sugatra Mitra, Cami Anderson și Vicky Colbert vor dezvălui profesorilor și specialiștilor în HR, managerilor și antreprenorilor secretele metodelor de învățare
Mara Bănică, acuzații dure la adresa familiei lui Culiță Sterp: „Am văzut-o pe mama acestor Sterpi la Măruță. A crescut niște animale”
Surse: Jennifer Lopez și Ben Affleck au divorțat. Ce a răspuns artista când a fost întrebată de divorț / Actorul nu mai poartă verigheta
Un adolescent și-a falsificat buletinul pentru o petrece noapte într-un club din Brașov. Ce l-a dat de gol