Grav accident în Austria în care a fost implicată o familie de români. O femeie a decedat, fetiţa şi tatăl acesteia, în comă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţie Austria iarnă FOTO EPA-EFE / Michael Gruber

O familie din România a fost implicată într-un grav accident de circulaţie produs vineri în Austria, la graniţa cu Germania. Femeia şi-a pierdut viaţa, iar fetiţa de 13 ani şi tatăl acesteia au ajuns la spital în comă, fiind transportaţi cu elicopterul.

Accidentul a avut loc vineri, în oraşul Strass im Zillertal, în apropiere de graniţa cu Germania.

Un român de 44 de ani la volanul unui BMW a intrat pe contrasens şi s-a ciocnit frontal cu un autoturism condus de o femeie de 36 de ani din Zillertal, după cum notează publicaţia Observator.tv. În BMW mai erau soţia românului, 38 de ani, o altă femeie, româncă 39 de ani, şi doi copii, o fetiţă de 13 ani şi un băieţel de 8 ani, fiica şi fiul şoferului.

Românca de 38 de ani a fost resuscitată la locul impactului, dar a murit ulterior la spital. Şoferul şi fiica lui de 13 ani au fost preluaţi de elicopter şi duşi în comă la Innsbruck, iar soţia lui a ajuns la spital cu răni grave. Singurul care a scăpat fără să fie rănit este băieţelul de 8 ani.

Şoferiţa celeilate maşini se află de asemenea la spital, cu răni grave.

Mai multe pentru tine:
Consecințele hrănirii urșilor la marginea drumului. Șeful Salvamont Argeș: „Nu-ți bate joc de el încurajându-i cerșitul!”
Peste nouă din zece breşe de securitate, detectate în 2023, au fost motivate financiar
Firea și-a depus candidatura la PMB însoțită de Ciolacu. Ce mesaj a avut pe tricou și ce i-a transmis lui Piedone
Ce oraș din lume este primul pe listă să fie distrus în cazul unui război nuclear. Documentele au fost declasificate
Detalii incredibile din viaţa familiei regale britanice: Regele Charles, considerat „neajutorat” de răposata Regină Elisabeta II. Nici tatăl său nu îl ierta
Andreea Marin, apariție ravisantă la Gala «Nu există nu se poate». A slăbit atât de mult încât zici că are 20 de ani, iar rochia cu crăpătură i-a venit perfect: „Ar trebui să îmi țin mai în frâu inima”
Zodia binecuvântată de Paște. Este protejată de Dumnezeu și va trăi un adevărat miracol în zi de sărbătoare
Partidele din Bihor sunt încă indecise. Doar PNL şi-a depus listele, Ilie Bolojan cere votul pentru un nou mandat
Elev răpit de pe stradă, imobilizat pe bancheta din spate a unei mașini și amenințat. Totul a pornit de la o fată
Actorul român care a iubit o singură femeie timp de 50 de ani. A cerut-o de soție când încă era elevă
Alexandru Ciucu, gest de milioane față de Alina Sorescu, la trei zile după ce a fost filmat cu noua iubită. Ce cadou i-a luat, în semn de împăcare: „Aduc mereu bucurie ...”