Două persoane au fost rănite în urma unui accident rutier. Traficul pe Şoseaua de Centură este îngreunat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Două persoane rănite pe Şoseaua de Centură a Capitalei FOTO ISU Arhivă

Două persoane au fost rănite, marţi, în urma unui accident de circulaţie care a avut loc pe Şoseaua de Centură a Capitalei. La faţa locului au intervenit echipaje SMURD cu echipamente de descarcerare, din cauză că una dintre victime a rămas blocată în maşină, arată News.ro. Traficul este îngreunat la intersecţia cu Autostrada Soarelui.

Potrivit Poliţiei Rutiere, accidentul s-a produs la intersecţia Drumului Naţional Centura Bucureşti (DNCB) din cauza unui şofer care a vrut să vireze la stânga însă nu s-a asigurat şi a fost acroşat de un alt autoturism care se deplasa din sensul opus. În urma accidentului, au fost rănite două persoane, dintre care una a rămas blocată în autoturism. 

Potrivit ISU Bucureşti-Ilfov, pentru că victima blocată este supraponderală a fost nevoie ca pompierii SMURD să intervină cu echipamente de descarcerare, fiind dusă la spital cu o autospecială de transport victime multiple.

Potrivit centrului Inforafic al Poliţiei Române, traficul se desfăşoară îngreunat pe Şoseaua de Centură a Capitalei unde s-a format o coloană pe sensul dintre Pantelimon către Glina. Autovehiculele care coboară de pe Autostrada Soarelui către Centura Bucureşti sunt direcţionate spre localitatea Căţelu de unde pot intra pe DNCB.