Cutremur de magnitudine 4,3 în zona seismică Vrancea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un cutremur cu magnitudinea 4,3 pe scara Richter a avut loc duminică seară, la ora 20.24, în zona seismică Vrancea, la o adâncime de 140 de kilometri, potrivit Institutului Naţional de Cercetare-Dezolvatre pentru Fizia Pământului.

Conform sursei citate, cutremurul s-a produs în apropierea următoarelor oraşe: 69km E de Brasov, 82km NE de Ploiesti, 110km S de Bacau, 122km V de Braila, 122km V de Galati, 134km N de Bucuresti, 153km NE de Pitesti, 183km E de Sibiu, 192km SV de Iasi, 199km N de Ruse.

Mai multe pentru tine:
Încă un mare actor completează distribuția în Rai. Era prieten bun cu Amza Pellea, Mircea Albulescu și Marin Moraru
Neil Lennon, primele decizii la Rapid: a stabilit data reunirii lotului și cantonamentele de vară
Alex Dobrescu, declarații de dragoste pentru Cristina Cioran: „Este femeia vieții mele. Femeia pe care am iubit-o și pe care o iubesc cel mai mult în viața asta”
Bucureștiul oferă un nou pachet de ajutor pentru Chișinău. Ciolacu: Planul Rusiei de a îngenunchea Repuplica Moldova folosind arma energiei a eșuat
Actorul român din Generația de Aur care, înainte să moară, le-a oferit tuturor o lecție: „Dacă ieși afară și te compari cu alții, vezi că sunt mulți Dumnezei în jurul tău”
China trimite Rusiei „ajutor letal” pentru războiul din Ucraina. Ministrul britanic al Apărării: „Avem dovada”
Două dosare penale pentru violenţă la o şcoală din Târgu Mureş. „Nu e conflict între copil şi copii, copil și învățătoare. Este o dispută legată de orgolii”, spune directorul
Jurnalism de proastă calitate, taxat: Familia lui Schumacher a fost despăgubită pentru un interviu trucat
Cine este și cum arată, de fapt, Carla’s Dreams, solistul acuzat că a urcat pe scenă drogat: „Avem toți uneori perioade mai complicate cu manifestări diverse”
Franța a devenit una dintre cele mai neatractive țări din pentru energie regenerabilă
Baza sportivă complexă unică în țară. Întreaga stațiune montană și facilitățile, opera unui singur om FOTO VIDEO