Cum arată Ioan Neculaie, după ce a cheltuit o avere cu operaţii estetice

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ioan Neculaie înainte de intervenţii FOTO Mediafax

Ioan Neculaie, fostul patron al FC Braşov şi protagonistul unor privatizări dubioase în ultimii 20 de ani, a decis să investească o avere în operaţii estetice după ce în urmă cu doi ani a fost recunoscut la graniţă în timp ce fugea din ţară după ce fusese condamnat la doi ani de închisoare, scrie gsp.ro, preluat de presa locală.

Ioan Neculaie (62 de ani) a ieşit din închisoare în vara anului 2018, după 6 luni petrecute după gratii pentru încălcarea regimului armelor şi muniţiilor. Acesta şi-a injectat botox pentru a scăpa de riduri, şi-a vopsit părul şi şi-a lăsat barba să crească, conform gsp.ro.

Cu noua înfăţişare nu mai seamănă deloc cu bărbatul din urmă cu 2 ani. El s-a pozat de curând, iar imaginea a ajuns pe reţelele de socializare.

FOTO Fanatik

Magistraţii Curţii de Apel Braşov l-au condamnat pe Ioan Neculaie, în noiembrie 2017, la şase luni de închisoare cu executare pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor. Fostul patron al FC Braşov a folosit arma pentru a trage în cauciucurile maşinii.

Sentinţa a ajuns însă la 2 ani de închisoare deoarece magistraţii au anulat suspendarea executatea pedepsei pe care o primise într-un dosar de ucidere din culpă.  Ioan Neculaie avea, din noiembrie 2012, o condamnare într-un dosar legat de un accident de muncă din martie 2008.

Atunci, un muncitor de la societatea Prescon SA a murit după ce s-a prăbuşit peste el o parte a unui coş de fum care era dezmembrat pentru a fi dat la fier vechi. Anchetatorii au stabilit că societatea care făcea dezmembrarea nu avea autorizaţie şi nici nu respecta măsurile de protecţie a muncitorilor.

În vara anului trecut Ioan Neculaie a fost eliberat condiţionat, în urma deciziei Tribunalului Braşov.