Ce veşti au medicii despre starea de sănătate a lui Ion Iliescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul preşedinte Ion Iliescu se recuperează, starea sa de sănătate  este una uşor favorabilă, dar va rămâne în continuare internat la spitalul Elias din Capitală din cauza problemelor cardiace, anunţă medicii.

 Ion Iliescu va rămâne în continuare internat la Spitalul Elias din Capitală, acolo unde a fost supus unor controale amănunţite.

„Evoluţia stării de sănătate a lui Ion Iliescu este azi (sâmbătă – n.r.) una uşor favorabilă. A făcut şi câţiva paşi, după ce vineri a stat numai în pat. Vă rămâne în continuare aici, sub atenta observaţie a medicilor”, au precizat surse medicale, conform mediafax.ro

Iliescu a fost internat vineri la Elias, asta după ce fostul preşedinte a acuzat o stare de rău. Potrivit medicilor, este vorba de problemele cardiace pe care Iliescu le care şi care în prezent s-au acutizat. 

Fostul preşedinte a fost operat, la începutul lunii aprilie, de ericardită lichidiană – tamponadă cardiacă, la spitatul C.C. Iliescu din Capitală. Fostul preşedinte are 89 de ani şi a mai fost operat la inimă, fiindu-i montate câteva stenturi, una dintre operaţii fiind făcută la Paris în 2007.