VIDEO Statele Unite: După ce şi-a snopit în bătaie soţia şi a stat o noapte în arest, un bărbat a furat un avion şi l-a izbit în propria casă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Arestat pentru violenţă domestică şi eliberat pe cauţiune, un bărbat din Utah a furat un avion şi l-a izbit în casa în care locuia cu soţia sa.

Totul a început duminică seară, când şeriful responsabil de American Fork Canyon, Utah, a primit un apel de semnalare a unui caz de violenţă domestică.

„Era vorba de un cuplu, care a început să se certe pe fond de consum de alcool. Bărbatul şi-a bătut soţia, iar unii martori au chemat poliţia“, a explicat un reprezentant al forţelor de ordine pentru CNN.

Bărbatul cu pricina este Duane Youd (foto mai jos), de 47 de ani. El a fost arestat duminică seara şi eliberat pe cauţiune luni. Odată ieşit din arest, a cerut să se întoarcă acasă pentru a-şi lua câteva bunuri personale. Poliţia a acceptat cererea, cu obligaţia de a fi escortat.

FOTO EPA-EFE

Însă bărbatul a fugit de acasă la bordul vehiculului său. Pilot profesionist, s-a dus la un aeroport din apropiere şi a furat un avion de tip Cessna. Ulterior, a zburat până la locuinţa sa, după care a prăbuşit aparatul de zbor în mod intenţionat.

„Am văzut un avion zburând tot mai jos şi apoi o mare minge de foc“, a spus un vecin pentru CNN.

Fiul şi soţia bărbatului se aflau în casă în momentul „răzbunării“. Ei au reuşit să scape nevătămaţi, în timp ce Duane Youd a decedat.