Conturile de Facebook şi Instagram ale Casei Albe vor fi transferate administraţiei Joe Biden în mai puţin de două luni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Conturile de Facebook şi Instagram ale Casei Albe vor fi transferate administraţiei Joe Biden în mai puţin de două luni, indiferent dacă preşedintele Donald Trump îşi recunoaşte înfrângerea în alegeri.

Facebook, care deţine aplicaţia Instagram, a confirmat că, începând cu 20 ianuarie 2021, când preşedintele ales Joe Biden va fi învestit drept al 46-lea preşedinte al Statelor Unite, conturile oficiale ale Casei Albe, atât de pe Facebook - @WhiteHouse, @POTUS şi @FLOTUS -, cât şi de pe Instagram vor fi transferate administraţiei Biden.

Twitter a făcut un anunţ similar la finalul săptămânii.

„În 2017, am colaborat atât cu administraţia Obama, cât şi cu viitoarea administraţie Trump pentru a ne asigura că tranziţia conturilor de Facebook şi Instagram se făcea fără probleme pe 20 ianuarie şi ne aşteptăm să facem la fel acum”, a transmis Reuters un purtător de cuvânt al companiei.

Conturile personale ale lui Donald Trump de pe Facebook şi Instagram nu vor fi afectate de tranziţia la Casa Albă.

Preşedintele în exerciţiu încă susţine că alegerile din 3 noiembrie au fost fraudate şi a refuzat, până în prezent, să îşi recunoască înfrângerea. Echipa lui de avocaţi, condusă de Rudy Giuliani, a pierdut sau a retras peste 30 de cazuri legate de încercarea preşedintelui de a schimba rezultatul alegerilor.

Mai multe pentru tine:
După Slănic Prahova, se întâmplă la Cluj. O stradă din municipiul Cluj-Napoca a luat-o la vale
Cum a devenit salcia simbolul Floriilor. De la rituale sacre şi legende, până la medicină şi industrie
Andreea Marin, apariție ravisantă la Gala «Nu există nu se poate». A slăbit atât de mult încât zici că are 20 de ani, iar rochia cu crăpătură i-a venit perfect: „Ar trebui să îmi țin mai în frâu inima”
Oana Zăvoranu sare la gâtul Adelei Popescu! Ce a enervat-o la culme la soția lui Radu Vâlcan: „Când o vedeți pe distinsa pe undeva că se rupe în figuri...”
Adevărul despre Moscova lui Putin, dezvăluit de un vlogger român din Rusia. „Vă spun după 20 de ani de trai aici“ VIDEO
Jurgen Klopp, sfat pentru succesorul său, ales deja de Liverpool. „Cormoranii” intră într-o nouă eră
Polițiști la volan, instruiți cum să-i oprească pe vitezomani. „Noi aici nu facem școală de șoferi...” VIDEO
Alexandru Ciucu, gest de milioane față de Alina Sorescu, la trei zile după ce a fost filmat cu noua iubită. Ce cadou i-a luat, în semn de împăcare: „Aduc mereu bucurie ...”
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel, stabilit de mai bine de 30 de ani: „Există un mit, când vorbim de salariu"
Reacția lui Nicolae Ciucă la declarația lui Ciolacu potrivit căreia Buzăul nu este în Moldova: „M-am simţit român şi la Focşani, şi la Suceava, şi la Buzău şi la mine la Pleniţa”
Doi tineri au murit la Suceava după ce au intrat cu motoscuterul într-un podeţ