„Precis nu e Guvernul Chicu la putere?” Un ex-deputat critică decizia autorităţilor de a permite desfăşurarea maratonului din Chişinău

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Liviu Vovc

Ex-deputatul Platformei DA Liviu Vovc a criticat decizia autorităţilor, prin care a fost permis ca, în perioada 17 - 18 octombrie, să fie organizat un maraton internaţional în centrul Chişinăului. Fostul parlamentar este nedumerit că în timp ce au fost anulate unele evenimente, altele au fost permise.

„Precis nu e Guvernul Chicu la putere? Ziua Vinului nu organizăm căci e pandemie. Hramul? Nu! Acelaşi argument.

Şi după aceasta se organizează un maraton, la care vin câteva mii de cetăţeni. Poliţia în loc să asigure respectarea restricţiilor CNESP, asigură buna desfăşurare a evenimentului. E clar că acest maraton a fost coordonat cu autorităţile statului. Iar acest lucru e în disonanţă cu mesajele transmise până acum de autorităţi”, a scris Liviu Vovc pe Facebook. 

Potrivit lui „spitale pline, recorduri de îmbolnăviri şi decese. Cu aşa abordare incompetentă vom avea şi mai mult.”

„Sportul e viaţă, dar chiar în plină pandemie să organizezi o aşa aglomerare? Şi această aglomerare nu a fost doar la eveniment, dar şi la toate intersecţiile de pe str. Bucureşti unde oamenii aşteptau transportul public redirecţionat”, a adăugat Vovc.

Mai multe pentru tine:
Consecințele hrănirii urșilor la marginea drumului. Șeful Salvamont Argeș: „Nu-ți bate joc de el încurajându-i cerșitul!”
Firea și-a depus candidatura la PMB însoțită de Ciolacu. Ce mesaj a avut pe tricou și ce i-a transmis lui Piedone
Detalii incredibile din viaţa familiei regale britanice: Regele Charles, considerat „neajutorat” de răposata Regină Elisabeta II. Nici tatăl său nu îl ierta
Alexandru Ciucu, gest de milioane față de Alina Sorescu, la trei zile după ce a fost filmat cu noua iubită. Ce cadou i-a luat, în semn de împăcare: „Aduc mereu bucurie ...”
Timișoara strălucește în Duminica Floriilor. Explozie de culoare și parfum în oraș FOTO VIDEO
Recunoști personajele? Fac parte din generația de aur, el a fugit din țară și nu a mai apărut în filme, iar ea s-a măritat la 50 de ani
Elev răpit de pe stradă, imobilizat pe bancheta din spate a unei mașini și amenințat. Totul a pornit de la o fată
Actorul român care a iubit o singură femeie timp de 50 de ani. A cerut-o de soție când încă era elevă
Ce oraș din lume este primul pe listă să fie distrus în cazul unui război nuclear. Documentele au fost declasificate
Andreea Marin, apariție ravisantă la Gala «Nu există nu se poate». A slăbit atât de mult încât zici că are 20 de ani, iar rochia cu crăpătură i-a venit perfect: „Ar trebui să îmi țin mai în frâu inima”
Dubai va continua planul de extindere a aeroportului Al Maktoum în valoare de 35 de miliarde de dolari