Poliţia i-a venit de hac unei fete suspectată de proxenetism

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Surorile trebuiau să ajungă în Antalia acum două zile

O tânără de 23 de ani, originară din orașul Ștefan-Vodă, riscă până la 16.000 de lei amendă sau cinci ani de pușcărie, acuzată de proxenetism. Fata a cumpărat bilete de avion cu destinația Antalia pentru două surori de 25 şi 27 ani, care urmau să presteze servicii sexuale în Turcia.

Potrivit informaţiilor operative, angajaţii Comisariatului general de poliţie al municipiului Chişinău au curmat în flagrant intenţiile suspectei, acuzata fiind condusă la comisariat pentru audieri.

Ulterior s-a stabilit că suspecta ar fi profitat de relaţiile obţinute anterior cu un cetăţean al Turciei și a îndemnat surorile să meagă acolo ca să „facă bani".
Acum tânăra riscă să fie se pedepsită cu amendă în mărime de la 4.000 la 16.000 lei sau cu închisoare de la 2 la 5 ani. Totodată acţiunile de investigaţie se derulează în scopul identificării altor persoane care sunt implicate în cazul dat.

Mai multe pentru tine:
Mircea Geoană cere românilor din America să facă o petiție către noul congres american pentru eliminarea vizelor VIDEO
Prințul Paul al României, prins în Malta. El a fost găsit într-un resort
O teorie controversată: croissantele nu sunt franțuzești, iar sosul de pizza nu este italian. „Bucătăria italiană nu există”, afirmă un istoric culinar
Recunoști personajele? Fac parte din generația de aur, el a fugit din țară și nu a mai apărut în filme, iar ea s-a măritat la 50 de ani
Urme de urs la Sâmburești de Olt, într-o zonă de deal. Primar: „Singura soluție, schimbarea legislației tembele actuale”
Rușii au lovit instalațiile energetice din centrul și vestul Ucrainei. Zelenski: Aprovizionarea cu gaz a UE este în pericol
Un deputat USR susţine că numele său ar fi pe listele de susţinători ai Dianei Şoşoacă. „Semnătura mea, falsificată”
CSM Bucureşti, învinsă fără drept de apel de Metz, în sferturile Ligii Campionilor la handbal feminin
Alexandru Ciucu, gest de milioane față de Alina Sorescu, la trei zile după ce a fost filmat cu noua iubită. Ce cadou i-a luat, în semn de împăcare: „Aduc mereu bucurie ...”
Andreea Marin, apariție ravisantă la Gala «Nu există nu se poate». A slăbit atât de mult încât zici că are 20 de ani, iar rochia cu crăpătură i-a venit perfect: „Ar trebui să îmi țin mai în frâu inima”
Ce poreclă i-a pus Violeta Bănică lui Adrian Brâncoveanu, iubitul Andreei Marin: „Este un..”