Cum explică Igor Dodon de ce nu a venit la dezbaterea organizată de Maia Sandu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Igor Dodon a declarat că nu s-a prezentat la dezbaterea electorală organizată de către Maia Sandu pentru că a decis că în turul întâi va merge doar la întâlniri cu alegătorii. Dodon a reaminti că dânsul a anunţat de la începutul campaniei că nu va participa la dezbateri televizate.

Totuşi, Igor Dodon a precizat că intenţionează să participe la dezbateri electorale televizate în turul doi, dacă acesta va fi organizat, şi doar dacă vor fi în total doar două-trei dezbateri.

Candidata PAS pentru funcţia de şef de stat, Maia Sandu, l-a invitat pe Igor Dodon, actual preşedinte şi candidat independent în alegerile din 1 noiembrie, să participe la dezbaterea electorală organizată de către ea marţi, 27 octombrie. Cum şi era de aşteptat, Igor Dodon nu a dat curs invitaţiei.

Cu toate acestea, Maia Sandu a insistat pe organizarea unei dezbateri între ea şi Igor Dodon, însă evenimentul s-a transformat într-o conferinţă de presă. 

Maia Sandu a ţinut un discurs în faţa presei, în care a adus mai multe critici la adresa lui Igor Dodon, a făcut câteva promisiuni electorale şi a comunicat întrebările pe care le-ar fi pus lui Igor Dodon, dacă acesta ar fi venit la dezbateri.

Amintim că toate sondajele de opinie arată că în turul doi al alegerilor prezidenţiale din 1 noiembrie vor ajunge Maia Sandu şi Igor Dodon. 

În alegerile prezidenţiale au fost înscrişi în cursă opt candidaţi. Igor Dodon - candidat independent; Maia Sandu - PAS; Andrei Năstase - Platforma DA; Renato Usatîi - Partidul Nostru; Violeta Ivanov - Partidul Şor; Octavian Ţîcu - PUN; Dorin Chirtoacă - Mişcarea Politică Unirea; Tudor Deliu - PLDM.

Mai multe pentru tine:
Moment istoric pe Bega. Prima cursă după 1988 între Timișoara și Otelec. Vaporul cu 45 de pasageri a ajuns după trei ore
Ucrainenii au atacat cu drone două rafinării de petrol și un aerodrom militar din regiunea Krasnodar VIDEO
Andreea Marin, apariție ravisantă la Gala «Nu există nu se poate». A slăbit atât de mult încât zici că are 20 de ani, iar rochia cu crăpătură i-a venit perfect: „Ar trebui să îmi țin mai în frâu inima”
Cele mai bune locuri de grătar pentru sărbătoarea de 1 Mai
Oana Zăvoranu sare la gâtul Adelei Popescu! Ce a enervat-o la culme la soția lui Radu Vâlcan: „Când o vedeți pe distinsa pe undeva că se rupe în figuri...”
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel, stabilit de mai bine de 30 de ani: „Există un mit, când vorbim de salariu"
Adevărul despre Moscova lui Putin, dezvăluit de un vlogger român din Rusia. „Vă spun după 20 de ani de trai aici“ VIDEO
Alexandru Ciucu, gest de milioane față de Alina Sorescu, la trei zile după ce a fost filmat cu noua iubită. Ce cadou i-a luat, în semn de împăcare: „Aduc mereu bucurie ...”
Crenvurștii, mai nocivi decât legumele sau fructele cu pesticide. Ce spun specialiștii
Un om de știință a elucidat misterul „blestemului faraonului”. Ce i-a ucis pe cei care au deschis mormântul lui Tutankhamon
Peștera mortală. O cavernă din Kenya, despre care se crede că este sursa Ebola, ar putea provoca următoarea pandemie