VIDEO Incendiu devastator într-un hotel din Karachi. Cel puţin 11 persoane au murit şi aproximativ 70 au fost rănite

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cel puţin 11 persoane au murit şi aproximativ 70 au fost rănite într-un incendiu ce a izbucnit luni dimineaţă în bucătăria unui hotel din Karachi, o metropolă de la Oceanul Indian considerată capitala economică a Pakistanului.

Unsprezece  cadavre au fost duse la morga unităţii şi vor fi predate rudelor după identificare, a declarat luni dimineaţă un reprezentant al Spitalului Jennah.

Bilanţul morţilor urmează să crească, întrucât 30 de răniţi sunt în stare critică, potrivit sursei medicale sus-menţionate.

Unii clienţi ai hotelului Regent Plaza, unde a avut loc incendiul, s-au folosit inclusiv de lenjerii de pat pentru a scăpa de la etajele superioare.

Printre persoanele rănite au fost identificaţi şi străini, dar naţionalitatea acestora nu a fost precizată.

Un responsabil al poliţiei a declarat că focul a fost stins în jurul orei locale 9.30 (6.30 ora României), dar operaţiunea de căutare şi salvare din hotel este în plină desfăşurare.

FOTO Dunya News

Waseem Akhtar, primarul metropolei Karachi, a anunţat că autorităţile au deschis o anchetă pentru a stabili cauzele producerii incendiului.

Multe clădiri din Pakistan au standarde de siguranţă extrem de reduse, în vreme ce pompierii sunt adeseori echipaţi în mod neadecvat.

Mai multe pentru tine:
Actorul român care a iubit o singură femeie timp de 50 de ani. A cerut-o de soție când încă era elevă
Timișoara strălucește în Duminica Floriilor. Explozie de culoare și parfum în oraș FOTO VIDEO
Zodia binecuvântată de Paște. Este protejată de Dumnezeu și va trăi un adevărat miracol în zi de sărbătoare
Ce oraș din lume este primul pe listă să fie distrus în cazul unui război nuclear. Documentele au fost declasificate
Alexandru Ciucu, gest de milioane față de Alina Sorescu, la trei zile după ce a fost filmat cu noua iubită. Ce cadou i-a luat, în semn de împăcare: „Aduc mereu bucurie ...”
Partidele din Bihor sunt încă indecise. Doar PNL şi-a depus listele, Ilie Bolojan cere votul pentru un nou mandat
Andreea Marin, apariție ravisantă la Gala «Nu există nu se poate». A slăbit atât de mult încât zici că are 20 de ani, iar rochia cu crăpătură i-a venit perfect: „Ar trebui să îmi țin mai în frâu inima”
Consecințele hrănirii urșilor la marginea drumului. Șeful Salvamont Argeș: „Nu-ți bate joc de el încurajându-i cerșitul!”
Elev răpit de pe stradă, imobilizat pe bancheta din spate a unei mașini și amenințat. Totul a pornit de la o fată
Detalii incredibile din viaţa familiei regale britanice: Regele Charles, considerat „neajutorat” de răposata Regină Elisabeta II. Nici tatăl său nu îl ierta
Firea și-a depus candidatura la PMB însoțită de Ciolacu. Ce mesaj a avut pe tricou și ce i-a transmis lui Piedone