Un post TV din Coreea de Sud, nevoit să prezinte scuze pentru comentariile făcute la ceremonia de deschidere a JO. Ucraina, asociată cu tragedia de la Cernobîl

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Twitter

Postul sud-coreean de televiziune MBC a prezentat scuze, sâmbătă, pentru comentariile „nepotrivite” la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Tokyo.

Criticile la adresa postului au apărut după ce, în timpul defilărilor sportivilor, la Ucraina au fost arătate imagini cu tragedia de la Cernobîl.

La trecerea Italiei, MBC a difuzat imagini cu pizza, iar la Norvegia cu somon. Comentatorii au indicat pentru fiecare ţară şi rata de vaccinare.

Comentatorii au mai spus că Insulele Marshall nu sunt „decât o ţară pentru testele nucleare ale SUA”, iar Siria a fost prezentată drept „o ţară în război de 10 ani”.

Conducătorii postului şi-au cerut scuze pentru aceste remarce „nepotrivite”. „Suntem profund dezolaţi pentru aceste greşeli impardonabile”, au afirmat ei.

Mai multe pentru tine:
Urme de urs la Sâmburești de Olt, într-o zonă de deal. Primar: „Singura soluție, schimbarea legislației tembele actuale”
Prințul Paul al României, prins în Malta. El a fost găsit într-un resort
Ucrainenii din străinătate nu vor să meargă la război și atacă guvernul de la Kiev: „De ce să mă întorc să lupt? Pentru ce?”
Alexandru Ciucu, gest de milioane față de Alina Sorescu, la trei zile după ce a fost filmat cu noua iubită. Ce cadou i-a luat, în semn de împăcare: „Aduc mereu bucurie ...”
Andreea Marin, apariție ravisantă la Gala «Nu există nu se poate». A slăbit atât de mult încât zici că are 20 de ani, iar rochia cu crăpătură i-a venit perfect: „Ar trebui să îmi țin mai în frâu inima”
CSM Bucureşti, învinsă fără drept de apel de Metz, în sferturile Ligii Campionilor la handbal feminin
O teorie controversată: croissantele nu sunt franțuzești, iar sosul de pizza nu este italian. „Bucătăria italiană nu există”, afirmă un istoric culinar
Rușii au lovit instalațiile energetice din centrul și vestul Ucrainei. Zelenski: Aprovizionarea cu gaz a UE este în pericol
Recunoști personajele? Fac parte din generația de aur, el a fugit din țară și nu a mai apărut în filme, iar ea s-a măritat la 50 de ani
Ce poreclă i-a pus Violeta Bănică lui Adrian Brâncoveanu, iubitul Andreei Marin: „Este un..”
Un deputat USR susţine că numele său ar fi pe listele de susţinători ai Dianei Şoşoacă. „Semnătura mea, falsificată”