Un bărbat din Marea Britanie a sunat de mai mult de 1.000 de ori la un număr de urgenţă pentru a întreba de picioarele operatoarelor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Shutterstock

Un bărbat din Marea Britanie a efectuat peste o mie de apeluri false la un număr de urgenţă al Ministerului Sănătăţii pentru a-şi satisface un fetiş sexual legat de picioare, a anunţat poliţia britanică, scrie de BBC.

Richard William Cove are 45 de ani şi a sunat de mai mult de 1.200 de ori la numărul 111. El a provocat ministerului Sănătăţii costuri de 21.000 de lire sterline.

Bărbatul se prefăcea că este o bătrână şi le punea întrebări operatoarelor despre picioarele lor, susţine poliţia din Sussex. Ofiţerul David Quayle a declarat că bărbatul şi-a recunoscut faptele spunând că a făcut-o pentru propria plăcere.

Investigaţia a pornit în 2019, după ce mai multe persoane au reclamat că au fost contactate de medici în legătură cu apeluri la 111 pe care ele nu le-au făcut.

Între aprilie 2019 şi aprilie 2021, serviciul de urgenţă 111 al Ministerului Sănătăţii a indentificat 1.263 de apeluri false legate de un individ care folosea „informaţii false, numere de telefon false şi suferinţe care nu existau".