Patru români au fost arestaţi pentru că au ocupat abuziv un apartament

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un italian a găsit în casa sa patru români care au ocupat în mod abuziv apartamentul şi se foloseau de bunurile sale, de la mobilă până la utilizarea apei şi a curentului electric,

Un italian a găsit în casa sa patru români care au ocupat în mod abuziv apartamentul şi se foloseau de bunurile sale, de la mobilă până la utilizarea apei şi a curentului electric, realtează ediţia onilne a agenţiei "Omnia Press".

După ce şi-a dat seama că locuinţa sa a fost ocupată, bărbatul a denunţat totul carabinierilor din comuna sa, Barcellona Pozzo di Gotto, provincia Messina, regiunea Sicilia.

În timpul descinderii în apartamentul italianului au fost găsiţi patru români: Moldovan Răduţ, Lăcătuş Bazil, Dohotariu Ciprian şi Rezmiveş Minerva. Carabinierii au confirmat faptul că cei patru s-au folosit pentru câteva zile de toate bunurile cu care apartamentul era dotat. Cel mai bizar este faptul că nimeni nu şi-a dat seama de prezenţa "nedorită" a celor patru.

Românii au fost arestaţi sub acuzaţia de furt şi violare de domiciliu. Ei vor fi audiaţi la Tribunalul din comuna Bercellona Pozzo di Gotto.