Lombardia: O româncă sechestrată şi violată de un italian

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Potrivit publicaţiei “Corriere di Como”, o româncă de 21 de ani a fost violată şi jefuită în 2007 de un italian de 40 de ani şi a decis să facă plângere împotriva acestuia abia în 2009.

Tânăra a cunoscut în urmă cu doi ani un bărbat care numai după două de când se cunoscuseră a violat-o şi a jefuit-o. Cei doi s-au cunoscut în prejma unui local după care bărbatul a invitat-o să urce în maşina lui. Ulterior a dus-o  într-un loc izolat, a legat-o cu bandă adezivă şi a abuzat-o sexual pentru două ore. Violatorul i-a luat fetei înainte de a o elibera celularul şi alte obiecte personale.

Românca a decis să povestească ceea ce i s-a întâmplat abia în prezent, unui prieten italian.
Prietenul a relatat, mai departe, întâmplarea unei rude ale sale care lucrează ca şi carabinier.

Crecetările, chiar dacă au fost demarate cu doi ani de întârziere, au dus la identificarea, după o lună de urmăriri, la arestul unui italian de 40 de ani, rezident în Senna Comasco, din Regiunea Lombardia (nordul Italiei).

Bărbatul a fost arestat de carabinieri duminică, 19 aprilie. În aceste ore italianul se află în cazarma din localiatea Bassone şi aşteaptă să fie interogat de către judecătorul Luciano Storaci.