VIDEO Imagini virale cu momentul în care un bărbat salvează cu cafea caldă trei pui de pisică prinşi în gheaţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Trei pui de pisică prinşi în gheaţă au fost salvaţi cu ajutorul unei cafele calde FOTO Facebook

Un bărbat din Canada a folosit cafea caldă pentru a salva trei pui de pisică prinşi în gheaţă, iar imaginile cu momentul au devenit virale în mediul online.

În drum spre locul de muncă, Kendall Diwisch, care lucrează la o sondă petrolieră din Alberta, Canada, a găsit trei pui de pisică prinşi în gheaţă, pe care i-a salvat cu ajutorul cafelei calde, scrie BBC.

Bărbatul a reuşit să le găsească o nouă casă şi a făcut publică povestea micuţelor animăluţe pe Facebook. 

„Bieţii de ei erau atât de îngheţaţi încât că au stat acolo toată noaptea“, a scris el pe Facebook, alături de un video şi o imagine cu puii de pisică. 

În aceeaşi postare, Diwisch a făcut apel la prietenii din mediul online pentru a le găsi micuţilor o casă. La scurt timp, bărbatul a făcut un update postării anunţând că puii de pisică şi-au găsit o casă împreună, ei fiind adoptaţi de aceeaşi familie. 

Videoclipul îl arată pe bărbat apropiindu-se de micile creaturi din zăpadă, care aveau cozile prinse în gheaţă. „Uitaţi-vă la aceşti băieţi“, spune el. Apoi, vorbind cu pisicile, le spune: „E în regulă, e în regulă. Sunteţi îngheţaţi. Aţi fost aici toată noaptea?“.