VIDEO Actriță de la Bollywood, decapitată de colegii de pe platoul de filmare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Meenakshi Thapar

Meenakshi Thapar, o actriţă indiană în vârstă de doar 26 de ani a sfârșit tragic, chiar de mâna colegilor de pe platoul de filmare. Considerată una dintre tinerele speranțe de la Bollywood, Meenakshi a fost răpită şi după aceea decapitată de doi actori.

Inițial, Amit Jaiswal şi iubita sa, Preeti Surin, au răpit-o pentru a obține o răscumpărare de la părinții fetei, în valoare de aproximativ 25.000 de euro, scrie publicația britanică „The Telegraph". Cei doi au invitat-o pe Meenakshi Thapar într-o excursie, unde însă au sechestrat-o într-o cameră de hotel. Au luat legătura cu mama actriței și au amenințat-o că, în cazul în care nu va plăti, o vor forța pe Meenakshi să joace în filme porno.

Mama frumoasei actrițe a plătit însă doar aproximativ 1.000 de euro în contul fiicei sale, iar cei doi au ucis-o. Meenakshi a murit în chinuri groaznice: mai întâi a fost strangulată, apoi decapitată, iar corpul aruncat în două locuri diferite. Capul a fost aruncat dintr-un autobuz în mișcare în timp ce Amit Jaiswal şi Preeti SurinMumbai se întorceau în Mumbai, iar corpul într-un canal de scurgere.

Cei doi au fost prinşi şi arestați pentru crimă, după ce asupra lor s-a găsit telefonul vedetei. Cuplul a cunoscut-o pe Meenakshi Thapar pe platourile de filmare a ultimului film în care ar fi trebuit să joace aceasta, „Heroine“.

Intră în comunitatea Adevărul Life de pe Facebook. CLICK AICI