Articol publicitar

Spune STOP toxinelor!

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prea multă agitaţie? Prea mult stres? Zile de muncă ce par că nu se mai termină? Primul care te atenţionează atunci când este un dezechlibru în organism este ficatul şi asta, deoarece, nu mai rezistă în faţa fluxului de toxine - substanţe medicamentoase, poluare şi aditivi alimentari. Ficatul este precum  un filtru al tuturor substanţelor periculoase pentru corp.

Acordă atenţie şi nu neglija problemele hepatice pentru că este mai  simplu să previi decât să tratezi afecţiuni ulterioare grave.

Gândită să ajute ficatul în situaţii critice sau să îl protejeze la nevoie, gama STOPTOXIN se recomandă diferitelor vârste pentru hepatoprotecţie şi detoxifiere naturală şi poate fi găsită în trei forme de prezentare:

STOPTOXIN forte capsule,  cel mai complex hepatoprotector capsule cu un conţinut de Silimarină, Colină şi Phyllanthine

STOPTOXIN plicuri  cu Silimarină, Colină şi Inulină, recomandat  copiilor peste 7 ani şi adulţilor

STOPTOXIN hepato sirop, singurul sirop hepatoprotector cu Silimarină şi Colină, eficient şi benefic începând cu vârsta de 1 an

Produsele din gama STOPTOXIN se disting prin unicitatea asocierii principiilor active şi prin beneficiile aduse funcţiei hepatice, respectiv:

•    antioxidante
•    antiinflamatore
•    antivirale
•    încetinirea fibrozei
•    favorizarea regenerării celulare
•    prevenirea steatozei hepatice

Ai grijă de ficatul tău! STOPTOXIN – mai mult decât esenţial în protecţia hepatică!

Mai multe pentru tine:
Adevărul despre Moscova lui Putin, dezvăluit de un vlogger român din Rusia. „Vă spun după 20 de ani de trai aici“ VIDEO
Ucrainenii au atacat cu drone două rafinării de petrol și un aerodrom militar din regiunea Krasnodar VIDEO
Alexandru Ciucu, gest de milioane față de Alina Sorescu, la trei zile după ce a fost filmat cu noua iubită. Ce cadou i-a luat, în semn de împăcare: „Aduc mereu bucurie ...”
Moment istoric pe Bega. Prima cursă după 1988 între Timișoara și Otelec. Vaporul cu 45 de pasageri a ajuns după trei ore
Peștera mortală. O cavernă din Kenya, despre care se crede că este sursa Ebola, ar putea provoca următoarea pandemie
Crenvurștii, mai nocivi decât legumele sau fructele cu pesticide. Ce spun specialiștii
Andreea Marin, apariție ravisantă la Gala «Nu există nu se poate». A slăbit atât de mult încât zici că are 20 de ani, iar rochia cu crăpătură i-a venit perfect: „Ar trebui să îmi țin mai în frâu inima”
Un om de știință a elucidat misterul „blestemului faraonului”. Ce i-a ucis pe cei care au deschis mormântul lui Tutankhamon
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel, stabilit de mai bine de 30 de ani: „Există un mit, când vorbim de salariu"
Oana Zăvoranu sare la gâtul Adelei Popescu! Ce a enervat-o la culme la soția lui Radu Vâlcan: „Când o vedeți pe distinsa pe undeva că se rupe în figuri...”
Cele mai bune locuri de grătar pentru sărbătoarea de 1 Mai