Primele produse de gaming de la Bang & Olufsen vor fi realizate exclusiv pentru Xbox Series X

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: Microsoft

Compania de produse audio premium a anunţat astăzi începutul unei colaborări cu Xbox, prin care va crea hardware destinat noii console Xbox Series X.

Într-un comunicat de presă publicat pe Twitter de către contul oficial Bang & Olufsen, vicepreşedintele companiei, Christoffer Poulsen, scrie: ”industria de gaming a crescut semnificativ în ultimii câţiva ani, în toate categoriile de vârstă, în ţări diferite, indiferent de sex, şi ne aşteptăm ca acest lucru să se întâmple în continuare”.

”Tehnologia a avansat de asemenea în gaming, iar îmbunătăţirea experienţei sonore ne oferă şansa de a juca un rol important. Prin intrarea noastră în această industrie, vrem să facem lucrurile la care ne pricepem cel mai bine: să livrăm o performanţă a sunetului extraordinară, învelită într-un design uimitor”, a adăugat Poulsen.

Ce înseamnă asta? Că B&O vor realiza produse exclusive pentru noul Xbox Series X, care vor include funcţionalităţi speciale ”Designed for Xbox”, conform TechRadar. Ne putem aştepta la o pereche de căşti wireless, ţinând cont că Matt Kesslering, persoana însărcinată cu parteneriatele de hardware ale Xbox a sugerat că dispozitivul creat de B&O va fi portabil şi va putea fi transportat ”oriunde în lume”.

Bineînţeles, ştiindu-i pe cei de la Bang & Olufsen şi produsele lor, ne putem aştepta ca aceste căşti să nu fie ieftine, însă aşteptările fanilor vor fi şi ele pe măsura preţului.