Cum poţi să asculţi melodiile de pe YouTube şi după ce ai închis aplicaţia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

YouTube e senzaţional, dar are o mare problemă - nu putem să ascultăm playlist-uri atunci când ieşim din aplicaţie. Există înlocutori, iar Music Tube e unul dintre ele.

Music Tube e o aplicaţie alternativă pentru YouTube, care adaugă posibilitatea de a asculta melodiile şi atunci când aplicaţia nu este deschisă sau ecranul este blocat. Practic, puteţi să vă faceţi un playlist din YouTube şi să-l ascultaţi.

Evident, aplicaţia va consuma datele mobile ca şi cum v-aţi uita la un video, pentru că a fost eliminată posibilitatea de a salva videoclipurile offline (era ilegal). Cu toate acestea, dacă aveţi WiFi, YouTube poate fi o alternativă mai bună decât muzica stocată în calculator sau chiar serviciile de muzică, precum Deezer sau Zonga.

În aplicaţie puteţi să vă uitaţi la topurile celor mai populare melodii sau la artişti recomandaţi. De asemenea, puteţi să căutaţi melodii şi să le adăugaţi în playlist-uri pentru drum.

Music Tube pentru iPhone din link e diferit de aplicaţia prezentată în video-ul înregistrat, deoarece la scurt timp a fost eliminată din App Store. Cu toate acestea, puteţi descărca aplicaţia şi face acelaşi lucru, fiind o clonă. 

Descărcaţi Music Tube pentru iOS de aici. 

Uitaţi-vă şi la alte ediţii Aplicaţia la Control

Status - reţeaua socială în care totul se bazează pe Like şi e creată de un român

Dayli - fă-ţi o poză în fiecare zi şi creează-ţi un jurnal fotografic al evoluţiei tale

Jelly Jump - jocul care-ţi va da dependenţă

Upclose - transmite pe internet videoclipuri live cu doar două apăsări pe ecran

Hop Messenger îţi transformă mail-ul definitiv

Fuelio - ştii câtă benzină pui la maşină

Cynny - aplicaţia românească prin care creezi colaje interactive

Duet - un joc fascinant şi complicat