Ciobanul Ghiţă revine cu oferte noi. Cum poţi avea gratuit HBO Go timp de doi ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vodafone a adus noi oferte pentru abonaţii săi, cu HBO inclus şi oferte limitate pentru roaming. De asemenea, utilizatorii pot avea oferte nelimitate în reţeaua Supernet 4G şi în roaming.

Primul beneficiu pentru abonaţii Vodafone este HBO GO, care oferă acces nelimitat la peste 2.000 de ore de filme, seriale şi documentare. Clienţii Vodafone care semnează sau reînnoiesc unul dintre abonamentele RED vor beneficia de HBO Go timp de 24 de luni, fără cost suplimentar. Abonaţii SMART vor avea serviciul doar două luni. Contul utilizatorilor poate fi înregistrat pe cel mult patru dispozitive, de la smartphone, la tabletă sau PC. De asemenea, accesul se poate face doar de pe două dispozitive deodată.

Vodafone se adresează în vara aceasta şi celor care vor să beneficieze de serviciile de roaming. Utilizatorii care optează pentru un abonament RED 25, 49, 65 sau 79 vor avea până la 1.000 de unităţi (minute sau SMS) şi până la 1 Gb de trafic inclus în abonament, automat.

Clienţii care depăşesc această limită vor avea un tarif de 0,05 euro pe minut. De asemenea, utilizatorii SMART pot activa serviciul Roaming pe zi cu 3 euro pe zi. Astfel, cu serviciul acesta ai beneficiile incluse în abonament şi în străinătate în 46 de ţări.

Cei care-şi reînnoiesc sau fac un abonament acum vor avea şi internet nelimitat, gratuit timp de două luni. Utilizatorii se vor putea bucura de această experienţă şi în roaming, în lista de 10 zile pe lună.

Dacă veţi cumpăra un abonament împreună cu un smartphone sau o tabletă Vodafone, veţi avea serviciul Zonga nelimitat, pe toată durata contractului.