Facebook a blocat contul unei femei care a postat poze cu fiul ei. Vezi de ce!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Reprezentanții Facebook au fost obligați să-și ceară scuze în fața unei femei, dupa ce aceasta a acuzat rețeaua de socializare că a avut o reacție anormală cand i-a șters pozele publicate pe contul său.

Diana Cornwell din Carolina de Nord a postat pe contul ei de Facebook poze cu baiețelul ei in vârsta de 7 ani, bolnav de sindromul Down.

La următoarea conectare pe Facebook, ea a primit mesaje de la echipa de monitorizare a Facebook, spunând că imaginile au încălcat acordul de utilizare al acestuia.

Dupa aceea, contul sau a fost dezactivat timp de trei zile, până când ea a șters fotografiile. Cei de la echipa de moderare i-au scris că trebuie să-și steargă pozele care contin "instigării la ura, amenințări sau aduc prejudicii altor useri".

Femeia a fost șocantă, întrucât nu era nimic în neregulă cu acele fotografii.

După ce a luat legătura cu reprezentanții rețelei de socializare și le-a cerut epxlicații, Diana a primit scuze din partea acestora, care au invocat "eroarea umană".

Femeia e de părere că scuzele nu sunt de ajuns și crede că forumul ar trebui să ia măsuri pentru ca așa ceva să nu se mai întample niciodata, scrie Daily Mail.