Primele imagini cu BMW X6 au evadat pe internet

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Carscoops

Imaginile cu generaţia numărul doi a SAV-ului bavarez au apărut astăzi pe câteva site-uri de specialitate şi vor fi urmate cel mai probabil de versiunile oficiale din partea BMW.

Din punct de vedere estetic, liniile noului X6 par a fi puternic influenţate de actuala generaţie a modelului X5, donatorul platformei tehnologice, dar şi de cele ale mai micului X4, de curând lansat pe piaţa europeană. Silueta şi-a păstrat autenticitatea şi aduce după sine elemente noi de design, dar şi componente tehnologice în ton cu anul 2014.

Habitaclul SAV-ului bavarez este similar celui prezent pe fratele X5, diferenţa făcându-se la nivelul banchetei din spate, acolo unde spaţiul este limitat de forma caroseriei. Este de aşteptat ca materialele din interior să cunoască o evoluţie din punct calitativ.

Conform site-ului Carscoops, au fost confirmate două motorizări, cea cu şase cilindri în linie xDrive35i (310 CP) şi V8-ul pe benzină xDrive50i (444 CP). Europa va primi în plus propulsoare diesel, iar anul 2015 va consemna versiunea sDrive35i (cu propulsie spate) şi brutalul X6 M.