Alimente care te hidratează

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Atunci când temperatura urcă în termometru, apelează la câteva alimente naturale, care să te ajute să rămâi hidratată şi sănătoasă. Iată care sunt acestea!

Când e cald, organismul tinde să piardă apă, prin transpiraţie. Corpul suferă atunci când această pierdere nu este compensată în mod adecvat. În afară de aportul de apă, care este o necesitate, există diverse fructe şi legume cu un conţinut ridicat de apă, care te vor ajuta cu siguranţă să-ţi răcorească organismul şi să-l păstreze hidratat.

Castraveţi

Conţin potasiu, care ajută la menţinerea echilibrului mineral din organism. Aceştia sunt bogaţi într-o substanţă numită „sterol“, care poate scădea nivelul colesterolului rău. În coaja castravetelui se găsesc cei mai mulţi steroli. Aşa că ar fi bine să te gândeşti de două ori înainte de a îndepărta coaja. În cele din urmă, castraveţi au puţine calorii, de aceea sunt indicaţi celor care sunt la dietă.

Pepene verde

Consumă pepene, atât în forma sa solidă, cât şi sub formă de suc. Cel mai bine ar fi să bei sucul cât e proaspăt.

Citeşte continuarea articolului pe clickpentrufemei.ro.

Mai multe pentru tine:
Joe Biden, mult mai încrezător că îl poate învinge pe Trump. Pe ce se bazează președintele american
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel, stabilit de mai bine de 30 de ani: „Există un mit, când vorbim de salariu"
Recomandări ANPC de 1 Mai: Refuzaţi produsele din carne tocată pentru care există îndoieli privind calitatea
Filmul plecării din Gorj în Germania a copilului care ar fi fost vândut. Avocatul neamțului susține că totul este legal
Ciolacu îl face ipocrit pe Mircea Geoană: „E ceva de noaptea minții”
Se reaprinde scandalul dintre Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan. Dosar penal pentru violențe în familie: „Eu sunt victima!”
O româncă din străinătate își uimește urmăritorii cu ce recuperează de la tomberon. „E mâna a doua pe gratis” VIDEO
Andreea Marin, apariție ravisantă la Gala «Nu există nu se poate». A slăbit atât de mult încât zici că are 20 de ani, iar rochia cu crăpătură i-a venit perfect: „Ar trebui să îmi țin mai în frâu inima”
Alexandru Ciucu, gest de milioane față de Alina Sorescu, la trei zile după ce a fost filmat cu noua iubită. Ce cadou i-a luat, în semn de împăcare: „Aduc mereu bucurie ...”
Un medic, triatlonist la 83 de ani, împărtășește reţeta sănătăţii sale: patru principii-cheie ale dietei
Zodiile care după Paște vor scăpa de toate problemele și vor avea o perioadă de vis. Fericirea o să-și facă simțită prezența și în viața lor