Wayne Rooney îşi negociază viitorul la Manchester United şi ar vrea să rămână. Italianul El Shaarawy nu este de vânzare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Rooney e de 9 ani la Manchester United

Wayne Rooney a cerut clubului Manchester United să publice un comunicat în care să infirme zvonurile legate de plecarea lui.

Rooney e hotărât să îi comunice noului antrenor, David Moyes, la întâlnirea de azi că vrea să rămână în continuare la Manchester. El este însă îngrijorat cu privire la reacţia fanilor după zvonurile din ultima vreme legate de plecarea sa. Aşadar cere să se clarifice situaţia printr-un comunicat care să infirme toate aceste speculaţii.
În luna aprilie a acestui an, Rooney s-a întâlnit cu Sir Alex Ferguson pentru a vorbi despre plecarea lui. Având în vedere că relaţia dintre ei nu era dintre cele mai bune, rămânerea lui Ferguson la echipă ar fi dus, probabil, la plecarea lui Rooney în această vară. Antrenorul îi reproşa jucătorului scăderea de formă pe care o traversa de câteva luni. Acesta a fost şi motivul pentru care Rooney a ratat câteva dintre meciurile importante ale lui Manchester în sezonul trecut.În acest moment, însă, decizia asupra plecării lui Rooney îi aparţine noului antrenor David Moyes. Se pare, totuşi, că acesta îl va păstra pentru cel puţin încă un sezon, aşteptând revenirea englezului la forma care l-a consacrat. Plecarea lui Rooney ar însemna, oricum, o problema pentru atacul lui Manchester, care ar avea nevoie de un atacant de clasă cu care să îl înlocuiască.
Cluburi ca Arsenal, Chelsea, Barcelona sau Paris Saint-Germain urmăresc îndeaproape aceasă situaţie, fiind interesate de Wayne Rooney, pentru care sunt dispuse să plătească până la 22 de milioane de euro.

Călăul Stelei se întoarce la antrenorat
Fostul antrenor al lui Middlesbrough şi selecţioner al Angliei, Steve McClaren, a revenit în fotbalul englez în staff-ul lui Queens Park Rangers.McClaren a acceptat să facă parte pentru scurt timp din staff-ul antrenorului Harry Redknapp, la Queens Park Rangers, obiectivul său principal fiind acela de a antrena echipa naţională a Angliei, sub 21 de ani. După perioada petrecută pe banca olandezilor de la Twente, McClaren a rămas fără echipă. El a fost demis în luna februarie şi de atunci nu a mai antrenat nicio echipă, ratând, în această primăvară, şansa de a o prelua pe Wigan.

El Shaarawy nu e de vânzare. Chelsea insistă pentru Cavani.
AC Milan a publicat astăzi, într-un comunicat de presă, că atacantul El Shaarawy nu va pleca în această vară, aşa că Chelsea insistă pe pista Edison Cavani.
Zvonurile privind disponibilitatea lui Stephan El Sharaawy au făcut clubul Chelsea, dar şi pe cei de la Manchester City, să şi-l dorească. Pentru a dezminţi aceste informaţii, Milanul a declarat că nici nu poate fi vorba ca italianul să părăsească echipa în aceasta vară.”Totul a mers bine. Stephan a fost întotdeauna un fan AC Milan şi şi-a reiterat dorinţa de a continua să joace pentru rossoneri. Milan şi El Sharaawy vor merge mai departe împreună, aşa cum o fac din 2011.”, au declarat oficialii Milanului.
Chelsea poate aduce, totuşi, un atacant de valoare, pe jucătorul lui Napoli, Edison Cavani. Abramovici îl vrea pe acesta pe Stamford Bridge şi e dispus să plătească pentru el 63 de milioane de euro. De Cavani se interesează, însă, şi Realul, Manchester City sau Paris Saint-Germain.