VIDEO Mexicul a stors „portocala mecanică“, Brazilia a făcut instrucţie cu Turcia. Rezultatele amicalelor de marţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Hiddink este ameninţat cu demiterea dacă nu bate Letonia duminică

Olanda merge din rău în mai rău. Adus pe banca "portocalei mecanice" după Campionatul Mondial din Brazilia, Guus Hiddink nu a reuşit să continue munca bună a fostului selecţioner, Louis van Gaal, iar Olanda este acum oglinda neputinţei.

După Campionatul Mondial din Brazilia, unde a obţinut medaliile de bronz, Olanda a rămas fără selecţionerul Louis van Gaal. În locul acestuia a fost numit Guus Hiddink, un antrenor cu experienţă. Deşi specialiştii scontau că batavii vor reprezenta din nou o forţă în Europa cu Hiddink selecţioner, previziunile lor nu s-au înfăptuit.

Olanda a jucat după Mondial cinci partide, având un palmares dezastruos: o victorie şi patru înfrângeri atât în meciuri amicale, cât şi oficiale. "Portocala mecanică" a pierdut cu Italia (0-2), Cehia (1-2), Islanda (0-2) şi Mexic (2-3) şi a câştigat doar împotriva Kazahstanului (3-1). 

Ultimul eşec al olandezilor a survenit în amicalul cu Mexic, unde batavii au dovedit încă o dată că sunt neputincioşi şi că traversează o perioadă total nefastă. În acest condiţii, este de văzut dacă selecţionerului Hiddink i se va mai acorda în continuare suport, deşi presa olandeză a început să afirme că acesta va fi demis dacă nu bate Letonia în partida de duminică, din preliminariile Euro 2016.

Rezultatele partidelor amicale de marţi seara:

Argentina - Croaţia 2-1 (Aguerro 49, Messi 57 pen / Sharbini 11)

Belgia - Islanda 3-1 (Lombaerts 11, Origi 62, Lukaku 73 / Finnbogason 13) 

Olanda - Mexic 2-3 (Sneijder 49, Blind 74 / Vela 8, 62, Hernandez 69)

Turcia - Brazilia 0-4 (Neymar 20, 60, Kaya 24, Willian 44)

Norvegia - Estonia 0-1 ( Vassiljev)