VIDEO Cristi Săpunaru, primul gol pentru Elche, apoi un drum la spital

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vineri 13 (decembrie) a fost o zi cu bune şi rele pentru Cristi Săpunaru. Fundaşul român „a spart gheaţa“ în tricoul lui Elche, în deplasarea de la Valencia, cu Levante, dar finalul partidei i-a adus numai ghinioane.

Cristi Săpunaru (29 de ani) a avut vineri o zi plină de evenimente. Săpunaru a ajuns dimineaţa de urgenţă la Valencia, după accidentarea unui coechipier, iar seara a fost titular în partida cu Levante.

Mai mult, ex-rapidistul a marcat primul său gol în tricoul „alb-verzilor“, în minutul 26, după o lovitură fixă. A reluat în plasă recentrarea cu capul a unui coechipier, după o lovitură liberă de pe stânga, cu un şut lângă bară, de la 10 metri. 

A fost reuşita cu care Elche a deschis scorul, dar, din păcate pentru român, una care n-a prea contat. Levante a egalat până la pauză, prin Barral (41), apoi acelaşi jucător a marcat pentru 2-1, în finalul partidei (80). 

Rezumatul partidei Levante - Elche (2-1). Golul lui Săpunaru este la 0:20. 

Săpunaru nu mai era pe teren, românul ieşind pe targă, cinci minute mai devreme, după ce a fost lovit cu piciorul în cap de El Zhar. 

„Doctorul ne-a spus că nu mai poate continua pentru că are ameţeli“, a spus după meci Fran Escriba, antrenorul lui Elche. Săpunaru a ajuns apoi la un spital local, pentru investigaţii mai amănunţite. 

Fundaşul român a început sezonul printre titularii lui Elche, grupare unde s-a transferat în această vară, dar, după ce-a legat trei cartonaşe galbene în trei etape, în stilu-I caracteristic, n-a mai fost folosit de antrenor. Până aseară, ultimul meci în care românul a evoluat a fost Almeria-Elche (2-2), din 30 august. 

De atunci, ex-rapidistul, care a avut şi ceva probleme cu accidentările, a apărut, cu intermitenţe, doar pe banca de rezerve a „alb-verzilor“.

Sezonul trecut, Săpunaru a evoluat pentru Zaragoza, echipă pentru care a marcat două goluri în 29 de partide. A adunat în această perioadă şi 19 cartonaşe galbene, un record în Spania. 

333 de minute jucate în acest sezon la Elche are Cristi Săpunaru