VIDEO CFR Cluj - FCSB 1-1: Eterna remiză! Statistica ne spune de ce derby-ul campionatului a devenit visul pariorilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Florinel Coman

Campioana şi vicecampioana s-au întâlnit pentru prima dată în acest sezon, la puţin timp după ce ambele formaţii au încheiat socotelile cu cupele europene.

La cum se prezintă Liga I în acest sezon, aproape sigur, bătălia pentru câştigarea titlului se va da tot între FCSB şi CFR Cluj. 

Şi, la cum a debutat primul derby din această stagiune, se pare că duelul pentru locul 1 nu se va tranşa în confruntările directe, ci în funcţie de ce vor face bucureştenii şi clujenii în celelalte meciuri din campionat.

Pentru al 6-lea derby la rând, CFR Cluj şi FCSB au încheiat la egalitate! De fapt, scorul a devenit deja o marcă înregistrată şi visul pariorilor: 1-1! Ultimele cinci întâlniri s-au încheiat cu acest scor.

În această seară, în Gruia, prima repriză a fost echilibrată şi cu ocazii de ambele părţi. Deschiderea scorului a venit în minutul 24, după o gafă uriaşă a fundaşului maghiar, Adam Lang. Acesta a încerat să-i dea o pasă cu piept portarului, însă mingea a fost interceptată de Florinel Coman care a punctat pentru 1-0, învingându-l pe Arlauskis.

La reluare, FCSB s-a stins, a fost chiar în corzi, iar CFR a atacat în valuri. La chiar prima ocazie de poartă, ardelenii au şi egalat, atunci când, după o lovitură liberă, lovitura de cap a lui Djokovici a fost parată de Bălgrădean, însă Ţucudean, atent, a trimis mingea în poartă pentru 1-1 (48).

De aici până la final, FCSB n-a contat în ofensivă, iar CFR a zburdat pe teren. Echipa pregătită de Toni Conceicao chiar a mai marcat o dată, prin Ţucudean (82), însă golul a fost anulat, corect, pentru un ofsaid semnalizat de la margine.

FCSB e lider după opt etape cu 15 puncte, în timp ce clujenii rămân pe cinci cu 13 puncte.

Iată statistica ultimelor meciuri în care s-au întâlnit FCSB şi CFR Cluj

16/09/2018 CFR Cluj - FCSB 1-1

29/04/2018 FCSB - CFR Cluj 1-1

18/03/2018 CFR Cluj - FCSB 1-1

10/02/2018 FCSB - CFR Cluj 1-1

21/09/2017 CFR Cluj - FCSB 1-1

17/04/2017 CFR Cluj - FCSB 0-0

12/03/2017 FCSB - CFR Cluj 2-0

CITEŞTE ŞI:

Becali a luat foc: „Dică, Meme, toţi sunt de vină! Îi dau afară şi iau alţii!“. Patronul FCSB a „turbat“ după egalul de la Cluj

Becali, dezvăluire şocantă despre un fotbalist de la FCSB: „Bagă două pachete de ţigări pe zi! E distrus, e mort, e vai de capul lui!“

VEZI GOLURILE MECIULUI CFR CLUJ - FCSB

Mai multe pentru tine:
Alexandru Ciucu, gest de milioane față de Alina Sorescu, la trei zile după ce a fost filmat cu noua iubită. Ce cadou i-a luat, în semn de împăcare: „Aduc mereu bucurie ...”
Cât de sănătos este să renunți la lift și să urci scările. Poate reduce riscul bolilor cardiovasculare și chiar cel al unui deces prematur
Andreea Marin, apariție ravisantă la Gala «Nu există nu se poate». A slăbit atât de mult încât zici că are 20 de ani, iar rochia cu crăpătură i-a venit perfect: „Ar trebui să îmi țin mai în frâu inima”
Prima mașină cu conducere autonomă care „îți permite să-ți iei ochii de la drum”, scoasă la vânzare în SUA. Și nu e Tesla VIDEO
„Regele nu e bine deloc!” Planurile pentru înmormântarea lui Charles sunt schimbate chiar acum!
Katie Price „a fentat” audierea în procesul de faliment de la Înalta Curte pentru a pleca în Cipru cu iubitul ei. Ce scuză a găsit
A fost directoare de bancă, dar a renunțat la job pentru un scop nobil. Irina Bogdan: „Trebuie să ne păstrăm copiii în țară“
Un medic, triatlonist la 83 de ani, împărtășește reţeta sănătăţii sale: patru principii-cheie ale dietei
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel, stabilit de mai bine de 30 de ani: „Există un mit, când vorbim de salariu"
Coșmarurile care îi duc în pragul disperării pe mulți români. „M-am mutat, a fost insuportabil”
Adevărul despre Moscova lui Putin, dezvăluit de un vlogger român din Rusia. „Vă spun după 20 de ani de trai aici“ VIDEO