VIDEO CFR Cluj - FCSB 1-1: Eterna remiză! Statistica ne spune de ce derby-ul campionatului a devenit visul pariorilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Florinel Coman
Florinel Coman

Campioana şi vicecampioana s-au întâlnit pentru prima dată în acest sezon, la puţin timp după ce ambele formaţii au încheiat socotelile cu cupele europene.

La cum se prezintă Liga I în acest sezon, aproape sigur, bătălia pentru câştigarea titlului se va da tot între FCSB şi CFR Cluj. 

Şi, la cum a debutat primul derby din această stagiune, se pare că duelul pentru locul 1 nu se va tranşa în confruntările directe, ci în funcţie de ce vor face bucureştenii şi clujenii în celelalte meciuri din campionat.

Pentru al 6-lea derby la rând, CFR Cluj şi FCSB au încheiat la egalitate! De fapt, scorul a devenit deja o marcă înregistrată şi visul pariorilor: 1-1! Ultimele cinci întâlniri s-au încheiat cu acest scor.

În această seară, în Gruia, prima repriză a fost echilibrată şi cu ocazii de ambele părţi. Deschiderea scorului a venit în minutul 24, după o gafă uriaşă a fundaşului maghiar, Adam Lang. Acesta a încerat să-i dea o pasă cu piept portarului, însă mingea a fost interceptată de Florinel Coman care a punctat pentru 1-0, învingându-l pe Arlauskis.

La reluare, FCSB s-a stins, a fost chiar în corzi, iar CFR a atacat în valuri. La chiar prima ocazie de poartă, ardelenii au şi egalat, atunci când, după o lovitură liberă, lovitura de cap a lui Djokovici a fost parată de Bălgrădean, însă Ţucudean, atent, a trimis mingea în poartă pentru 1-1 (48).

De aici până la final, FCSB n-a contat în ofensivă, iar CFR a zburdat pe teren. Echipa pregătită de Toni Conceicao chiar a mai marcat o dată, prin Ţucudean (82), însă golul a fost anulat, corect, pentru un ofsaid semnalizat de la margine.

FCSB e lider după opt etape cu 15 puncte, în timp ce clujenii rămân pe cinci cu 13 puncte.

Iată statistica ultimelor meciuri în care s-au întâlnit FCSB şi CFR Cluj

16/09/2018 CFR Cluj - FCSB 1-1

29/04/2018 FCSB - CFR Cluj 1-1

18/03/2018 CFR Cluj - FCSB 1-1

10/02/2018 FCSB - CFR Cluj 1-1

21/09/2017 CFR Cluj - FCSB 1-1

17/04/2017 CFR Cluj - FCSB 0-0

12/03/2017 FCSB - CFR Cluj 2-0

CITEŞTE ŞI:

Becali a luat foc: „Dică, Meme, toţi sunt de vină! Îi dau afară şi iau alţii!“. Patronul FCSB a „turbat“ după egalul de la Cluj

Becali, dezvăluire şocantă despre un fotbalist de la FCSB: „Bagă două pachete de ţigări pe zi! E distrus, e mort, e vai de capul lui!“

VEZI GOLURILE MECIULUI CFR CLUJ - FCSB

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite