VIDEO Cătălina Ponor pune pe jar gimnastica: "Aș fi vrut să primesc și eu felicitări din partea celor din lot!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cătălina Ponor la bârnă

Gimnasta română Cătălina Ponor a ocupat locul doi în finala de la sol, însă a făcut o afirmație șocantă la finalul concursului, cu lacrimi în ochi.

Imediat după ce ne-a adus a noua medalie la Jocurile Olimpice (2 aur, 5 argint şi 2 bronz), Cătălina Ponor a avut o reacţie incredibilă

Într-un interviu acordat pentru Dolce Sport, sportiva care va împlini 25 de ani pe data de 20 august a făcut următoarea afirmaţie: "Nu o să comentez ce s-a întâmplat la bârnă, trebuia doar să-mi fac eu treaba și să stau acolo pe aparat. După sol, mi-aș fi dorit să primesc și eu felicitări din partea celor din lot, dar asta este. O să mă retrag din sport, dar fără regrete, am dat tot ce puteam să fac", a spus Cătălina cu lacrimi în ochi.

URMĂREȘTE AICI DECLARAȚIA CĂTĂLINEI PONOR DUPĂ FINALA DE LA SOL

Cătălina Ponor a avut un exerciţiu perfect la sol, dar a primit o notă de 15.200, faţă de 15.600, cât a primit Alexandra Raisman. Sala a huiduit la auzul notei.

Cătălina Ponor a pierdut medalia de bronz, după ce arbitrii au acceptat contestaţia delegaţiei SUA făcută în cazul sportivei Alexandra Raisman, în finala de la bârnă de la JO, acordându-i americancei o notă egală cu a româncei dar cu o dificultate a exerciţiului mai mare.

Cătălina Ponor a intrat a doua în finala de la bârnă, execuţia sa fiind notată cu 15.066. Ultima sportivă intrată însă în concurs, Alexandra Raisman, a fost notată cu 14.966, antrenorii ei depunând contestaţie. Arbitrii au acceptat contestaţia şi, după noi verificări, au mărit dificultatea exerciţiului, obţinând nota finală 15.066. Ponor a pierdut bronzul în ultima secundă, încheind pe locul 4.

Citeşte şi:

PONOR, CIUPITĂ DE ARBITRI LA BÂRNĂ

SECRETELE SANDREI: SE IUBEȘTE CU FIUL MARIANEI BITANG

CE SPUNE ANDREI BITANG DESPRE SANDRA

Mai multe pentru tine:
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel, stabilit de mai bine de 30 de ani: „Există un mit, când vorbim de salariu"
Alexandru Ciucu, gest de milioane față de Alina Sorescu, la trei zile după ce a fost filmat cu noua iubită. Ce cadou i-a luat, în semn de împăcare: „Aduc mereu bucurie ...”
„Regele nu e bine deloc!” Planurile pentru înmormântarea lui Charles sunt schimbate chiar acum!
A fost directoare de bancă, dar a renunțat la job pentru un scop nobil. Irina Bogdan: „Trebuie să ne păstrăm copiii în țară“
Cât de sănătos este să renunți la lift și să urci scările. Poate reduce riscul bolilor cardiovasculare și chiar cel al unui deces prematur
Katie Price „a fentat” audierea în procesul de faliment de la Înalta Curte pentru a pleca în Cipru cu iubitul ei. Ce scuză a găsit
Coșmarurile care îi duc în pragul disperării pe mulți români. „M-am mutat, a fost insuportabil”
Prima mașină cu conducere autonomă care „îți permite să-ți iei ochii de la drum”, scoasă la vânzare în SUA. Și nu e Tesla VIDEO
Adevărul despre Moscova lui Putin, dezvăluit de un vlogger român din Rusia. „Vă spun după 20 de ani de trai aici“ VIDEO
Un medic, triatlonist la 83 de ani, împărtășește reţeta sănătăţii sale: patru principii-cheie ale dietei
Andreea Marin, apariție ravisantă la Gala «Nu există nu se poate». A slăbit atât de mult încât zici că are 20 de ani, iar rochia cu crăpătură i-a venit perfect: „Ar trebui să îmi țin mai în frâu inima”