Victor Piţurcă vrea un amical cu Polonia. „Rusescu n-are viteză de naţională“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Victor Piţurcă visează să ducă naţionala la CM 2014

Victor Piţurcă şi-a făcut deja planurile pentru anul viitor şi intenţionează ca la sfârşitul lunii ianuarie şi începutul lunii februarie să facă un stagiu de pregătire cu fotbalişti din ţară.

Tot atunci, selecţionerul a cerut perfectarea unui meci amical, adversarul tricolorilor urmând a fi, cel mai probabil, naţionala Poloniei. La această partidă ar putea participa şi câţiva fotbalişti care evoluează în străinătate. Antrenorul naţionalei nu-l exclude din planurile sale pe golgeterul campionatului, Raul Rusescu, dar spune că acesta nu se încadrează depcamdată în planurile lui tactice.

"Nu am nimic cu Rusescu, el va fi convocat şi la alte meciuri. L-am mai chemat, a fost chiar în echipa probabilă, dar Grozav a arătat mai bine şi am schimbat echipa. El are problemă mare cu viteza, iar jocul nostru se bazează pe aşa ceva. Vreau din tot sufletul ca Raul Rusescu să vină la echipa naţională şi să marcheze goluri, pentru că am nevoie. Credeţi că vrea cineva mai mult ca mine şi ca jucătorii să se califice echipa naţională? Nu cred", a declarat Piţurcă.