Tito Vilanova continuă lupta împotriva cancerului: fostul tehnician de la Barça nu poate să-şi părăsească locuinţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tito Vilanova (dreapta), fostul antrenor al echipei FC Barcelona FOTO captură TV

Cele mai noi informaţii despre starea de sănătate a lui Tito Vilanova au apărut cu ocazia decernării premiilor celor mai buni oameni din sportul spaniol în anul 2013, acordate de cotidianul „Mundo Deportivo“.

Printre premianţi s-a regăsit şi numele lui Tito Vilanova, care nu a putut să-şi ridice trofeul personal. Locul său i-a fost ţinut de Jupp Heynckess, fostul antrenor al lui Bayern München. „Sunt mândru să prezint acest trofeu distinsului Tito, un om muncitor, rezervat şi curajos, care a avut o relaţie extrem de bună cu jucătorii săi şi a promovat valorile umane. Exemplul lui nu e valabil doar în lumea sportului, ci în general, pentru orice om. Îi doresc mult noroc şi sănătate, merită, e un campion în sport şi în viaţa reală. Sunt prietenul lui pentru totdeauna“, a declarat germanul cu ocazia festivităţii.

Directorul FC Barcelona, Andoni Zubizarreta, a completat: „Ştim cu toţii prin ce perioadă grea trece Tito, ar fi venit dacă ar fi putut. Din păcate, nu a fost posibil să vă mulţumească în persoană“.
Ultima apariţie publică a lui Vilanova a fost în ianuarie, la meciul FC Barcelona - Getafe (4-0), din Cupa Spaniei, când fostul antrenor a fost surprins în lojele de pe Camp Nou. Atunci, spaniolul a şocat prin imaginea sa: slăbit şi afectat vizibil de tratamentul de chimioterapie, pe care-l face după operaţia de cancer la glanda parotidă.

Ştiri pe aceeaşi temă:

Apariţia lui Tito Vilanova i-a lăsat fără cuvinte pe fanii Barcelonei. Tratamentul împotriva cancerului a lăsat urme

VIDEO Coregrafie emoţionantă a fanilor catalani, dedicată fostului antrenor al Barcelonei, Tito Vilanova

Barcelona nu-l abandonează pe Vilanova. îi va plăti salariul de 7,5 milioane de euro